Stopnja: Member
Pridružen(a): 14/05/2012(UTC) Objave: 13
Zahvale: 1 krat
|
po enem debelem tednu mi je uspelo oblikovati račun in dobavnico. Vendar, ker sem dobavnico oblikoval iz računa imam sedaj v programu pod PRODAJA--IZDANI RAČUNI VELEPRODAJA, spodaj pod zavihkom za tiskanje računa tako dobavnico kot račun. Dobavnico bi želel prenesti pod zavihek za tiskanje dobavnice, da mi ne bi bilo potrebno vedno znova izbirati kaj želim tiskati, pa tudi ne vem, če lahko pride do kakšne zmede potem pri shranjevanju ali knjiženju... kakšna ideja? hvala vnaprej
|
|
|
|
|
|
Stopnja: PA User
Pridružen(a): 24/04/2009(UTC) Objave: 334 
|
Nastavitve/Program/Oblike izpisov/ (Številka izpisa) Tip izpisa nastavite: za račun: PrometIzdDobIzpisRac za dobavnico: PrometIzdDobIzpisDobBC Uredil uporabnik 29 June 2012 17:55:16(UTC)
| Razlog: Ni naveden
|
|
|
|
|
|
|
hvala za odgovor, vendar sem pozabil napisati da imam osiromašeno verzijo lx in pod nastavitvami sploh ni programa/vrste dokumentov....
|
|
|
|
|
|
Pridružen(a): 13/05/2010(UTC) Objave: 174  Prejete zahvale: 4 krat v 3 objavah
|
register piše:hvala za odgovor, vendar sem pozabil napisati da imam osiromašeno verzijo lx in pod nastavitvami sploh ni programa/vrste dokumentov.... Pozabil pa si tudi povedati, da si odprl že eno temo z istim vprašanjem. |
|
|
|
|
|
|
|
ja batič kaj hočeš to so pa začetniki....
|
|
|
|
|
|
Pridružen(a): 13/05/2010(UTC) Objave: 174  Prejete zahvale: 4 krat v 3 objavah
|
Register ali ste z Goriškega konca ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pridružen(a): 24/04/2009(UTC) Objave: 334 
|
no lepo, potem sva pa midva soseda :)
|
|
|
|
|
|
|
ja, me veseli g. Sebastijan :)
|
|
|
|
|
|
Stopnja: Advanced Member
Pridružen(a): 09/11/2011(UTC) Objave: 45
|
V LX/LT verzijah ni samostojnega menija za vstop v vrste dokumentov. Lahko pa na primer na izdanem računu dvokliknete v številko računa in se vam odpre šifrant vrst dokumentov. Uredil uporabnik 18 June 2012 13:28:19(UTC)
| Razlog: Ni naveden
|
|
|
|
|
|
Pridružen(a): 24/04/2009(UTC) Objave: 47
|
Sicer ne vem, katere funkcije so omogočene v LX verziji, je pa verjetno zgoraj manjša napaka glede mesta urejanja nastavitev za izpise.
Nastavitve -> Program -> Oblike izpisov -> (Številka izpisa)
Do iste forme za nastavljanje izpisov pridete tudi s klikom skrajno desnega gumba (Lastnosti) na izpisu, kateremu želite spremeniti nastavitve.
Upam, da vam uspe spremeniti zgoraj omenjen tip izpisa.
Lep pozdrav.
|
|
|
|
|
|
Hitra navigacija
Ne smete dodajati novih tem.
Ne smete odgovarjati na teme.
Ne smete brisati svojih objav.
Ne smete urejati svojih objav.