Usersite
»
UserSite SI
»
Kadri
»
Obrazci
»
Težave pri oddaji na Ajpes za plače
Rank: Advanced Member
Joined: 12/08/2011(UTC) Posts: 173  Thanks: 1 times Was thanked: 4 time(s) in 4 post(s)
|
Pozdravljeni,
imam težav, da mi pri oddaji na Ajpes pri obrazcu za plače 1-ZAP7M javlja napako:
pattern constraint failed. The element: 'SifUpor' has an invalid value according to its data type.
Očitno manjka Id uporabnika, samo ne vem kje se to določi. Če kdo to ve ......
Martin
|
|
|
|
|
|
Rank: Member
Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)
|
Morda preverite "Tip podjetja" v AK|Podjetje|Osnovni podatki in ga primerjajte z vnešenimi podatki v polju "Tip" v AK|Kadri|Plače|Osnovni podatki. Podatka se morata ujemati.
Lp!
|
|
|
|
|
|
Joined: 12/08/2011(UTC) Posts: 173  Thanks: 1 times Was thanked: 4 time(s) in 4 post(s)
|
Hvala za odgovor, (čeprav me forum ni o tem obvestil, pa sem obkljukal obveščanje o odgovorih; to je bilo mišljeno za DL da še vedno ne dela kot bi moralo
Tip podjetja (osnovni podatki/podjetje)= P- pravna oseba
Tip (plače/kadri) = Pravna oseba
sicer meni ne deljuje to kot identično, ampak spremeniti pa tudi ne morem.
Martin
|
|
|
|
|
|
|
Se pridružijem vprašanju...tudi sama se že nekaj časa ukvarjam z uvozom tega obrazca na Ajpes, pa ne dela. Prosim za pomoč oz. podrobnejša navodila kaj in kako je potrebno nastaviti, da bo ta uvoz omogčen... Ker pošiljanje tega obrazca na Ajpes po faksu, mailu ali pošti je že mal pase...
|
|
|
|
|
|
|
Mene pa zanima, če je že kaj novega v vezi teme oddaje obrazca 1-ZAPM/M na Ajpes...
|
|
|
|
|
|
Was thanked: 5 time(s) in 5 post(s)
|
Zdravo. Opravičujem se za pozni odgovor, ampak sem bila od 10.8 do 24.8. na dopustu. Poskusite tole: V Administratorski konzoli odprite poljubno polje 1 na subjektih, tako kot morajo to narediti GE uporabniki. Link na navodila: https://usersite.datalab...Default.aspx?htmlid=4730 (točka 3, polje 1) Nato pa sem vnestite šifro 00000. V kolikor ne bo slo skozi mi javite pa bomo nasli drugo resitev. LP, Janja
|
|
|
|
|
|
|
tole še vedno ne dela, sicer dokument prevzame, ampak napake še vedno javlja.
Martin
|
|
|
|
|
|
Was thanked: 5 time(s) in 5 post(s)
|
Zdravo. Pa ste naredili kot sem vam predlagala 29-08-2012? Ste tudi preverili, da je sprememba zajeta v XML? Lahko mi na mail janjak@datalab.si posredujeje XML pa pogledam. LP, Janja
|
|
|
|
|
|
Usersite
»
UserSite SI
»
Kadri
»
Obrazci
»
Težave pri oddaji na Ajpes za plače
Forum Jump
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.
Orange-Grey Theme Created by Ingo Herbote (WatchersNET.de)Powered by YAF 1.9.6.1 Under DNN |
YAF © 2003-2026, Yet Another Forum.NETThis page was generated in 0.813 seconds.