Usersite
»
UserSite SR
»
Podešavanja
»
Subjekti
»
INSERT u tabelun tpa_UserArh
Rank: Datalab
You have been a member since:: 14/08/2009(UTC) Posts: 1
Was thanked: 2 time(s) in 2 post(s)
|
Poštovani,
Molim Vas da mi odgovorite koji dogadjaj u Pantheonu pravi insert korisnika u tabelu tpa_UserArh?
Imamo korisnika koji je migrirao Pant sa 5.0. na 5.5. i tabela tpaUserArh je napunjena sa svim korinicima koji postoje u bazi. Kada u panthonu 5.5 otvorim novog korisnika, otvorim subjekta u šifarniku subjekata, zatim ga označim kao radnik, po tom idem u konzolu, i tamo otvorim korisnika, vezem ga za subjekta iz sifarnika. Nakon ovog korisnik kojeg sam otvorila nije insertovan u tabelu tpa_UserArh. Ovo mi je bitno jer neki ispisi kod našeg korisnika rade uz pomoć ove tabele, pa je bitno da bude napunjena sa svim novim korisnicima koji se otvore?
|
|
|
|
|
|
Rank: Datalab
You have been a member since:: 14/08/2009(UTC) Posts: 0
Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)
|
Arh, znači arhiva :) Korisnici se u 5.5 čuvaju kao kontakti preduzeća. Morate odatle da ih izvalčite za taj ispis.
|
|
|
|
|
|
Rank: PA User
You have been a member since:: 24/04/2009(UTC) Posts: 10
Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)
|
Nije bas ovako kako je HD_odgovorio. Ako se ne unesu useri u tPA_UserArh i ako se anUserID polja ne slazu sa tHE_SetSubjContact desava se svasta lose povezano u Pantheonu sto se tice usera na raznim mestima. Iz licnog iskustva, a i iskustva ostalih korisnika. Najpametniju opciju koju sam nasao je da se rucno odrzava tPA_UserArh. Voleo bih da neko ovo opovrgne.
|
|
|
|
|
|
Usersite
»
UserSite SR
»
Podešavanja
»
Subjekti
»
INSERT u tabelun tpa_UserArh
Forum Jump
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.
Orange-Grey Theme Created by Ingo Herbote (WatchersNET.de)Powered by YAF 1.9.6.1 Under DNN |
YAF © 2003-2026, Yet Another Forum.NETThis page was generated in 0,787 seconds.