Usersite
»
UserSite SI
»
Blago
»
Prevzem
»
Interni prevzem na 170
Rank: Advanced Member
You have been a member since:: 12/08/2011(UTC) Posts: 173  Thanks: 1 times Was thanked: 4 time(s) in 4 post(s)
|
Pozdravljeni, mučita me dva problema: 1. na 170 delamo interne prevzeme blaga in nato na 150 zbirno. Težava nastane ko naredimo prevzem na 15 in v polje dobavnica zapiše številko dokumenta na 150. Ampak hkrati pa prepiše podatke o dobaviteljevi številki dobavnice!!! in sedaj sem imel problem da sem moral poiskati eno dobavnico v začetku leta in ko sem iskal po dokumentih dobavitelja mi je ni našlo. Ali ne bi bilo bolj smiselno dodati še eno polje na formo, kjer bi se zapisala številka prevzemnega dokumenta. Ker na trenutnem načinu se zgubi sledljivost dokumentov.. 2. recimo, da delam račun na 300 in že izberem izdelek, ki pa ga želim popravljati. Načeloma bi se moralo ko dvakrat kliknem na njega odpreti šifrant izdelkov. in tukaj sedaj pride težava: V primeru da že imaš odprt šifrant izdelkov ti ne bo pokazalo izdelka, ki ste ga kliknili, ampak tistega, na katerem ste že bili predhodno. Če pa je bil šifrant zaprt, ti pokaže pravilno željeni izdelek.
Druga težava ni tako problematična, ampak prva je pa hudo narobe in pričakujem hitro odpravo tega problema oz. rešitev.
Martin
|
|
|
|
|
|
Rank: PA User
You have been a member since:: 24/04/2009(UTC) Posts: 579  Was thanked: 9 time(s) in 9 post(s)
|
1.) Tukaj si lahko nastavite v karero polje se vam polni veza. Ali se polni v acdoc1 ali v acdoc2 polje.. Če na 170 v acdoc1 vpisujete dobavnico dobavitelja.. pač nastavite da se vem pri prenosu veza polni v acedoc2. |
|
|
|
|
|
|
You have been a member since:: 24/04/2009(UTC) Posts: 53
Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)
|
OK, hvala, ampak kako pa to narediš?
Martin
|
|
|
|
|
|
You have been a member since:: 24/04/2009(UTC) Posts: 579  Was thanked: 9 time(s) in 9 post(s)
|
Ko dodajaš internega na zbirnega preko gumba dodaj.. imaš moznost polni vezni dokument 1 ali 2. |
|
|
|
|
|
|
Usersite
»
UserSite SI
»
Blago
»
Prevzem
»
Interni prevzem na 170
Forum Jump
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.
Orange-Grey Theme Created by Ingo Herbote (WatchersNET.de)Powered by YAF 1.9.6.1 Under DNN |
YAF © 2003-2026, Yet Another Forum.NETThis page was generated in 0,754 seconds.