Forum

Dobrodošli na forum PANTHEON uporabniških strani.
ratko
#1 Objavljeno : 29 January 2013 15:36:59(UTC)
ratko

Stopnja: PA User

Pridružen(a): 16/12/2009(UTC)
Objave: 98

Ja ne mogu da vjerujem da ni za ovih 10-ak dana niste uspjeli da rijesite probleme koje sam naveo pod temom:
https://usersite.datalab...px?g=posts&t=154358

ali ste zato uspjesno uspjeli da zakljucate ovu temu kako ljudi ne bi pisali sta stvarno misle o vasem radu!!!

Kada smo vec kod prijavljivanja problema na adekvatan nacin, ja moram da kazem da sam ja vas kontaktirao i putem telefona i prijavio ovaj problem, odmah prvi dan!!!
Tada mi je receno da ce taj problem biti rijesen, a sada poslije 10 dana vidim da nema novi build!!!

Zbog ovih problema sa poslednjim build-om ja imam velike probleme sa stanjem zaliha, efikasnosti u radu, jednostavno program ne funkcionise kako bi trebao!!!
EMINAM
#2 Objavljeno : 29 January 2013 20:47:19(UTC)
EMINAM

Stopnja: Datalab

Pridružen(a): 24/04/2009(UTC)
Objave: 25

Poštovani gospodine,

Najljubaznije Vas ponovno molim da prijavite problem na dole opisan način, kako ste već dva puta do sada zamoljeni, kako bi kolege iz Service Desk-a stekle precizniju sliku Vašeg problem, utvrdile uzrok i predložile rješenje.

Prvi korak, koji Vas molim da napravite jeste: Prijava problema na adekvatan način, s obzirom da Vaš očigledno zahtjeva detaljniju analizu i ne može nažalost biti u par minuta rješen putem foruma:
1. Obratite se Vašem partneru za podršku ili
2. Pišite na pomoc@datalab.ba, gdje molim vodite računa šta tačno prijavljujete, jer sve što prijavite i bude riješeno, a se radi o korisničkoj greški, ćemo Vam morati fakturisati. Ukoliko se radi o greški u build-u, koja spada pod Datalab Garanciju rješenje Vam neće biti naplaćeno, jer plaćate redovno Ugovor o nadogradnji.

Jednostavno samo ponovite sve konkretno vezano za Vaš problem u pisanom obliku (na mail pomoc@datalab.ba) sve što ste rekli, kako kažete da ste već telefonskim putem i ćete biti kontaktirani u kratkom roku.

Očekujemo Vaše skoro javljanje, kako bismo poteškoće uklonili i biste što prije nastavili nesmetan rad u Pantheonu.

I ovaj topic ću zaključati i Vas iskreno molim da ne otvarate ponovo novi topic na istu temu i stvarate i sebi i meni bespotrebno posao, dok u međuvremenu može biti rađeno na rješenju Vašeg stvarnog problema.

Poštujemo Vašu hitnu potrebu da nesmetano koristite program, poštujte molim Vas našu molbu vezano za način prijave problema, jer samo zajedno možemo do rješenja.

Srdačan pozdrav!
RSS vir  Atom Feed
Uporabniki v tej temi
Hitra navigacija  
Ne smete dodajati novih tem.
Ne smete odgovarjati na teme.
Ne smete brisati svojih objav.
Ne smete urejati svojih objav.
Ne smete ustvarjati anket.
Ne smete glasovati v anketah.

Orange-Grey Theme Created by Ingo Herbote (WatchersNET.de)
Poganja {0}, verzija {1} YAF 1.9.6.1 Under DNN | YAF © 2003-2026, Yet Another Forum.NET
Ta stran se je naložila v 0,834 sekunde.