Usersite
»
UserSite SI
»
Nastavitve
»
Napaka pri nadgradnji
Stopnja: PA User
Pridružen(a): 24/04/2009(UTC) Objave: 37
|
Pozdravljeni!
Ker mi vedno težite,da mi določene stvari (kot so popravljanje kode identa ali pa kode subjekta) ne delajo zaradi tega ker uporabljam stari build, sem se danes odločil da nadgradim bazo! No glej ga zlonmka! Na centralnem računalniku mi kmalu po zagonu javi da server edgar. datalab.eu, ni dosegljiv, pokličem nekajkrat vašao pomoč preden se kateri oglasi povem problem, eni gospodični nič kaj prijazni, pa mi prvo reče da nimam internet povezave, ji razložim da to ni res, nakar reče če ni to ja možna pa napaka da naš server (DATALABov) ni dostopen ampak vam nič ne morem pomagati! Dobro odložim in si mislim svoje. Kdo zahudiča mi pa potem lahko pomaga, če pri vas server ni dostopen? Ko potem čez nekaj časa poizkusim nadgradit bazo še na lokalnem mi javi da mojo serijsko številko uporablja: server admin pc datalab! In sedaj vas vprašam ali vi mene zaje..., ali ste nesposobni?? Kako lahko mojo licenco oz mojo serijsko št uporablja nekdo na datalabu! In kako naj jaz rešim ta problem zvečer ko vi ne delate oz nimate pomoči!? In kdaj bom dobil licence ustrezne mojemu naročilu se pravi PA Vet licence?
V upanju na takojšnjo rešitev problem a vas lepo pozdravljam!
-- Lep pozdrav! / Best regards!
Dušan Jagodič
|
|
|
|
|
|
Stopnja: Advanced Member
Pridružen(a): 09/04/2012(UTC) Objave: 73
|
Pozdravljeni,
Za nastale nevšečnosti se vam opravičujemo. Preko povezave smo tole rešili. V kolikor bi še kdaj imeli podobne težave nam javite.
Lp, Anja
|
|
|
|
|
|
Usersite
»
UserSite SI
»
Nastavitve