Usersite
»
UserSite SI
»
Denar
»
Plačilni promet
»
Uvoz izpiskov - koda namena
Rank: PA User
|
Pozdravljeni!
Zakaj mi pri uvozu izpiskov TRR ne upošteva kontov, kot jih imam nastavljeno za posamezno "kodo namena"?
Še vedno mi prenaša "vezo" A8929. Kje moram nastaviti, da se bo prenesla koda namena?
|
|
|
|
|
|
Rank: Datalab
|
Zdravo,
lahko priložite sliko nastavitev v šifrantu vrst dokumentov za temeljnico uvoza izpiskov?
simonklemen
|
|
|
|
|
|
|
Želim dodati še to, da se "koda namena" tudi ne zapiše v datoteki, ki jo naprej uvozim iz Abacom-a. Morda je vzrok v datoteki. File Attachment(s):  TRR.doc (97kb) downloaded 12 time(s).You cannot view/download attachments. Try to login or register.
|
|
|
|
|
|
Rank: Datalab
|
Zdravo, ja, verjetno bo vzrok v datoteke... V kakšem formatu pa jo izvozite? TXT ali XML? Če greste na Abacomu na Pregled | Izpiski in na desni strani kliknete z desno miškino tipko, se v popup meniju pokaže možnost Nastavitve izvoza. Imate izbrano PPD, XML SEPA? simonklemen Edited by user 17 September 2013 11:07:28(UTC)
| Reason: Not specified File Attachment(s):  sepa.png (24kb) downloaded 15 time(s).You cannot view/download attachments. Try to login or register.
|
|
|
|
|
|
|
Sem spremenila nastavitve v Abacomu. Mislim, da bo sedaj delovalo. Hvala za pomoč.
|
|
|
|
|
|
Rank: Member
|
Podobno težavo imamo tudi mi pri uvozi izpiskov NKBM. Uvoz v tkdis formatu ne uvozi kode namena, uvozi pa opis. Pri uvozu preko formata zbsxml-2 koda namena je, ne uvozi pa opisa, kar pa nam ne odgovarja. Kakšen namig?
|
|
|
|
|
|
Usersite
»
UserSite SI
»
Denar
»
Plačilni promet
»
Uvoz izpiskov - koda namena
Forum Jump
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.
Orange-Grey Theme Created by Ingo Herbote (WatchersNET.de)Powered by YAF 1.9.6.1 Under DNN |
YAF © 2003-2026, Yet Another Forum.NETThis page was generated in 0.862 seconds.