Rank: Member
|
Imamo verzijo 22, danes na POsu, unesemo 9 identov, damo rabat in se vidijo vse cene, seštevek na vrhu pa 0, izpišem rč, cene so gor, seštevek na vrhu računalnika 0- označim gotovinsko plačilo in zahteva , da sama vpišem znesek. Tako, da imam račun z cenami in seštevkom, v Pantheonu in POSU pa 0. Mi lahko pomagate?
|
|
|
|
|
|
Rank: Advanced Member
Joined: 12/08/2011(UTC) Posts: 173  Thanks: 1 times Was thanked: 4 time(s) in 4 post(s)
|
to smo mi že nekaj let opozarjali in nikoli dobili pametnega odgovora, tako da temu rečejo fantomska napaka. Še večji problem je ko ti dva izdelka potegne ceno in zračuna tretjega pa ne. Nam je tako šlo cca 150 eur mimo, predno sem opazil in opozoril trgovke kake bedarije so delale. In odgovor je bil očiten: Ja tako mi je Pantheon pokazal... tako da trgovci naj vzamejo malo pamet v roke in še za vsak slučaj sami izračunajo :)
Martin
|
|
|
|
|
|
Rank: Member
|
Hvala za odgovor, kaj Vam je Pantheon pol naredil pri zaključku blagajne in blagajniškem prejemku? Ste ročno unesli znesek?
|
|
|
|
|
|
Rank: Advanced Member
Joined: 12/08/2011(UTC) Posts: 173  Thanks: 1 times Was thanked: 4 time(s) in 4 post(s)
|
Mislim, da je na koncu potegnil zneske, ki so bili prikazani na računu in ne dejanske. Tako da sploh nismo opazili cca 3-4 dni kaj se dogaja in potem je seveda bil cel hudič. Saj puncam v trgovini je stanje bilo pravilno, opazil sem potem na izpiskih in dnevnih karticah prodaje da zneski ne gredo skupaj....
Martin
p.s. kaj pa narediti pa nimam pojma, ker smo kmalu po temu zaprli poslovalnico in v preostali poslovalnici so bile punce opozorjene na pomanjkljivosti Pantheona in mu niso slepo zaupale.
|
|
|
|
|
|
Forum Jump
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.
Orange-Grey Theme Created by Ingo Herbote (WatchersNET.de)Powered by YAF 1.9.6.1 Under DNN |
YAF © 2003-2026, Yet Another Forum.NETThis page was generated in 0.419 seconds.