Usersite
»
UserSite SI
»
Nastavitve
»
Subjekti
»
Uvoz poštnih številk Hrvaške v Slovensko lokalizacijo
Stopnja: PA User
Pridružen(a): 24/12/2009(UTC) Objave: 28
|
Pozdravljeni,
ali obstaja način kako bi dobil vse poštne številke Hrvaške v Slovensko lokalizacijo, ker smo pričeli veliko prodajati končnim kupcem na Hrvaškem in imamo pri uvozu preko excela težavo, ker brihta od Pantheona ne zna avtomatsko dodati novih poštnih številk... :(
Martin
|
|
|
|
|
|
Stopnja: Member
Pridružen(a): 03/03/2014(UTC) Objave: 21
|
Zdravo, V šifrantu poštnih številk imate na gumbu izvoz/izvoz (to je gumb desno od gumba čarovnik), postopek "prenos šifrantov". V tem postopku lahko uvozite vse hrvaške pošte. Izberete za državo = HR. Zadeva zna edino trajati. Pri meni to izgleda tako da se pantheon "kao" obesi za par minut, ampak potem pa najde pošte. Tole spodaj so sicer navodila za države, ker za pošte še ni narejeno, ampak je pa pri poštah popolnoma enako. https://usersite.datalab...efault.aspx?tocid=208175lp,
|
|
|
|
|
|
Stopnja: Advanced Member
Pridružen(a): 12/08/2011(UTC) Objave: 173  Zahvale: 1 krat Prejete zahvale: 4 krat v 4 objavah
|
Bi zelo rad, vendar sem dvakrat zabil pol ure da je Pantheon zmrznil :(
enkrat izbrano dodaj, drugič dodaj/spremeni
ali kaj delam narobe....
Martin
|
|
|
|
|
|
Pridružen(a): 17/12/2013(UTC) Objave: 136
|
Pozdravljeni izgleda, da je padel webservice za pridobivanje šifranta, bom sporočil v razvoj, da se to odpravi.
Lp,m
|
|
|
|
|
|
Pridružen(a): 12/08/2011(UTC) Objave: 173  Zahvale: 1 krat Prejete zahvale: 4 krat v 4 objavah
|
Hmm super, samo da nihče tega ni opazil..... lol
hvala za obvestilo
Martin
|
|
|
|
|
|
Stopnja: Member
Pridružen(a): 03/03/2014(UTC) Objave: 21
|
great :( no upam, da čimprej popravijo.
|
|
|
|
|
|
Stopnja: PA User
Pridružen(a): 24/12/2009(UTC) Objave: 28
|
A je tole že kaj znano? mogoče bi lahko kdo iz Datalaba odgovoril zakaj to ne dela. Malo me baše, ker moram veliko številk ročno vnašati. Upam samo da ne bom prej sam ročno vnesel večino številk predno bo to popravljeno :)
martin
|
|
|
|
|
|
Pridružen(a): 17/12/2013(UTC) Objave: 136
|
Martin, saj sem odgovoril zakaj ne dela. Kdaj pa bo napaka odpravljena pa jaz težko rečem, je pa že prijavljena v razvoj iz katerega sem dobil odgovor, da naj bi prenos delaoval samo z opcijo Dodaj/spremni, vendar meni tudi s to opcijo na buildu 556400 ne deluje, lahko pa še vi poizkusite.
Lp, Marko
|
|
|
|
|
|
Usersite
»
UserSite SI
»
Nastavitve