Usersite
»
UserSite SI
»
Nastavitve
»
Identi
»
Napaka 547 - acSubject (uvoz identov)
Stopnja: Newbie
Pridružen(a): 22/03/2014(UTC) Objave: 2
|
Ker enostavno ne vem več, kako naj zadevo uredim, sprašujem, če mi mogoče lahko kdo pomaga.
Želim uvoziti iz excell tabele, idente, kar pa mi nikakor ne uspe, saj mi javi napako in sicer mi napice THE INSERT STATEMENT CONFLICTED WITH THE FOREIGN KEY, column as Subject, CODE 547.
Kaj hudiča počnem narobe?
Imamo na tisoče artiklov in jih želim uvozit, da bo šlo hitreje.
Prosim za pomoč.
Hvala in lep pozdrav, Mateja
|
|
|
|
|
|
Stopnja: Advanced Member
Pridružen(a): 17/12/2013(UTC) Objave: 136
|
Pozdravljeni,
izgleda, da niste vredu napolnili tabele s podatki, glede na napako izgleda da ste nepravilno vnesli dobavitelja, ki ne obstaja v Pantheonu. Da bi pa lahko kaj več rekel pa bi rabil imet dostop do vaše baze ter excel datoteko.
Lp, Marko
|
|
|
|
|
|
Pridružen(a): 22/03/2014(UTC) Objave: 2
|
Hvala za odgovor. Sem sicer dobila v odgovor, da naj bi bil problem, da dobavitelja ni v šifrantu dobaviteljev, vendar sem dobavitelja že vnesla. Problem naj bi bil tudi kao v nekem presledku. Ne vem. Vse sem že poskusila, pa ne gre in ne gre. Vam lahko pošljem tabelo na mail? Da mi samo poveste, v čem je problem?
|
|
|
|
|
|
Stopnja: Advanced Member
Pridružen(a): 17/12/2013(UTC) Objave: 136
|
|
|
|
|
|
|
Pridružen(a): 04/03/2016(UTC) Objave: 1
|
Pozdravljeni,
podoben problem - imam za vnesti 3K artiklov in sem najprej izvozil template, vnesel zahtevane podatke - ident, naziv, dobavitelj (vnesen v subjekte), dobaviteljeva šifra, knjigovodsko vrsto, davek in carinsko tarifo (tudi vnesene v samo bazo), pa zadeve ne spusti naprej. Pojavi se ista napaka kot pri Mateji. Na kakšen način spremeniti tabelo oz vnos, da ga bom lahko uvozil? Hvala in lp!
|
|
|
|
|
|
Usersite
»
UserSite SI
»
Nastavitve
»