Usersite
»
UserSite SI
»
Kadri
»
Plače
»
Splošna olajšava ne da
Rank: Advanced Member
You have been a member since:: 11/10/2011(UTC) Posts: 80
|
Na novem obračunu mi ne da splošne olajšave. Regres za obdobje 6 mi je dal, na plačo obdobje 6 pa ne. Novemu delavcu pa je normalno dal. P556420 Ali je to prav? Lansko leto je splošno olajšavo dal in na regres in na plačo.
|
|
|
|
|
|
You have been a member since:: 06/11/2012(UTC) Posts: 36
|
Imate pri regresu označeno, da upošteva splošno olajšavo pri dohodnini? Edited by user 09 July 2014 07:55:19(UTC)
| Reason: Not specified
|
|
|
|
|
|
You have been a member since:: 07/01/2013(UTC) Posts: 52  Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)
|
Splošno olajšavo naj bi v osnovi koristili ob obračunu plače, torej imate v vrsti dokumenta označeno koriščenje splošne kot individualne olajšave. Na letnem nivoju pripada zaposlenemu 3.302,70, oziroma preračuna na mesec 278,23, v PA seveda je kontrola, če ste v obdobju že pokoristili olajšavo je v obračunskem obdobju ne upošteva dvakrat.lpTina
|
|
|
|
|
|
You have been a member since:: 11/10/2011(UTC) Posts: 80
|
Hvala, se mi je zdelo da je tako. Samo lansko leto pa ni bilo, ali pač?
|
|
|
|
|
|
You have been a member since:: 06/11/2012(UTC) Posts: 36
|
Pozdravljeni.
Kot vam je Tina že odgovorila na široko vedno jemlje tako, da koristi samo enkrat, odvisno vse od nstavitev v plačah, to pa morate preveriti sami kot sem že napisal zgoraj ali imate slučajno vklopljeno nastavitev upoštevaj splošno ali kakršno koli olajšavo na nastavitvah za regres? Lahko, da lansko leto niste imeli tam nobene kljukice in se je to spremenilo mogoče nenamenoma.
Lp Damijan
|
|
|
|
|
|
Usersite
»
UserSite SI
»
Kadri
»
Plače
»
Splošna olajšava ne da
Forum Jump
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.
Orange-Grey Theme Created by Ingo Herbote (WatchersNET.de)Powered by YAF 1.9.6.1 Under DNN |
YAF © 2003-2026, Yet Another Forum.NETThis page was generated in 0,423 seconds.