Usersite
»
UserSite HR
»
Postavke
»
Program
»
Promjena poslovnog prostora i hardvera
Rank: Newbie
|
Poštovanje. Molim kratko pojašnjenje kako riješiti sljedeću situaciju. Tvrtka se seli na novu adresu, a ujedno se mijenja i računalo na kojem je instaliran Pantheon LX (novo brže računalo i novi OS). Kako zakonski napraviti promjenu adrese i prebaciti sve podatke/program s računala na računalo. Hvala unaprijed. Edited by user 09 November 2014 17:55:16(UTC)
| Reason: Not specified
|
|
|
|
|
|
|
Obratite se nekom DataLab partneru da vam to odradi Lp
|
|
|
|
|
|
|
Nemam u blizini partnera, a volim neke stvari odraditi sam ako mogu. Otvaranje i zatvaranje posl. prostora sam pronašao i shvatio, ima nešto i u video uputama. Osnovni problem mi je bio ući u "Šifrant vrsta dokumenata", odnosno "Šifrant poslovnih prostora". Pa evo ako će nekome pomoći: Otvorite npr. izbornik Prodaja -> Izdani avansni računi -> dvoklik untar okvira pod opcijom "Broj". Malu ikonu odvučete mišem na traku alata za kasnije. Daljnje upute za manipulaciju poslovnim prostorima: https://usersite.datalab...fault.aspx?ctxid=1002663Dakle, napravio sam sigurnosnu kopiju baze preko administratorske konzole i sada me zanima još kako ću je obnoviti na novom računalu. Da li trebam prvo "u čisto" instalirati program npr. s demo bazom pa onda preko opcije "Postavi podatke (DB)" učitati pohranjenu bazu (prethodno je kopiram u predviđenu mapu za backup) ili je postupak drugačiji? Naime, odabirom ove opcije u navedenom redoslijedu ništa se ne događa. Testiram na Win 8.1 koji nije službeno podržan pa nažalost često blokira u banalnim situacijama. Hvala još jednom.
|
|
|
|
|
|
Usersite
»
UserSite HR
»
Postavke
»
Program
»
Promjena poslovnog prostora i hardvera
Forum Jump
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.
Orange-Grey Theme Created by Ingo Herbote (WatchersNET.de)Powered by YAF 1.9.6.1 Under DNN |
YAF © 2003-2026, Yet Another Forum.NETThis page was generated in 0,455 seconds.