Rank: Advanced Member
You have been a member since:: 30/05/2012(UTC) Posts: 33
|
Kot ste verjetno že opazili, se velikokrat pojavlja privzeti kontni plan za kmetijska gospodinjstva. Ko ga hočem zamenjati za npr. kontni plan za samostojne podjetnike po 01.01.2013, mi napiše, da mora biti plan starejši od datuma prve temeljnice 30.12.1899!!!!!!!!! Spet modrujem, spreminjam datume kjer se da, PA pa nič. Tudi dnevnik knjiženja oz. temeljnica ne obstaja. Kakšna ideja?
Hvala in LP
Bojan
|
|
|
|
|
|
Rank: Advanced Member
You have been a member since:: 04/11/2011(UTC) Posts: 34
|
tudi meni se je v eni bazi naredil kontni plan za kmečka gospodinjstva.. in ne vem kako zadevo spremeniti...
|
|
|
|
|
|
Rank: Datalab
You have been a member since:: 24/04/2009(UTC) Posts: 403
|
Pozdravljeni, Citat:Tudi dnevnik knjiženja oz. temeljnica ne obstaja. Bo ravno v tem problem. Odprite temeljnico (samo glavo, brez knjižb) in boste lahko spremenili datum začetka veljavnosti kontnega plana. lahko pa tudi odprete nov kontni plan z datumom 1.1.2013, ko vas vpraša, če želite prenesti kontni plan iz prejšnjega, kliknite Ne. In potem prenesite kontni plan z webservicea. Citat:tudi meni se je v eni bazi naredil kontni plan za kmečka gospodinjstva V vašem primeru prenesite z webservicea verzijo EKN za npr. d.o.o. Ob prenosu izberite možnost za prepis obstoječega kontnega plana. Več o uporabi več kontnih planov si lahko preberete tukaj (https://usersite.datalab.eu/Wiki/tabid/178/language/sl-SI/Default.aspx?htmlid=1002294). SimonKlemen
|
|
|
|
|
|
Forum Jump
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.
Orange-Grey Theme Created by Ingo Herbote (WatchersNET.de)Powered by YAF 1.9.6.1 Under DNN |
YAF © 2003-2026, Yet Another Forum.NETThis page was generated in 0,476 seconds.