Usersite
»
UserSite SI
»
Blago
»
Izdaja
»
Zbirna izdaja in e-računi - KAKO ?
Rank: Member
You have been a member since:: 05/01/2015(UTC) Objave: 22
|
Uspešno izdajamo fakture v eračune (300) Ko pa hočem zbirno fakturo (390) pa ne gre čez. Se kar ustavi.
Po mojem je potrebno nekje obkljukati da gredo dokumenti 390 tudi kot eračuni. Kje ?
|
|
|
|
|
|
|
Ugotovil sem da je problem pri podpisovanju s halcom certifikatom (ključ, kartica). 390 ima težave s podpisom. Zakaj? Ne vem. 300 podpiše normalno. Uvozil sem osebni NLB certifikat in podpisal 390. In glej. Podpiše normalno, tudi dostavljeno je.
Za mene je to rešeno.
|
|
|
|
|
|
Rank: PA User
You have been a member since:: 04/02/2010(UTC) Objave: 158
|
Nam 390 deluje normalno, podpisujemo pa s Poštarco. Lp, Maja
|
|
|
|
|
|
|
Poštarco imate kot certifikat nameščen v sistem al ka kartici (ključu) ?
|
|
|
|
|
|
You have been a member since:: 24/04/2009(UTC) Objave: 579  Was thanked: 9 time(s) in 9 post(s)
|
Mene pa zanima če pri zbirnem računu priloži zraven vse pripadajoče dobavnice v pdf iz katerih je račun nastal ? Kakšna je omejitev velikosti paketa ki ga pošiljaš na ZZI? zbirni račun pri meni za mesec dni vsebuje tudi do 100 dobavnic. Edited by user 04 February 2015 08:52:25(UTC)
| Reason: Not specified |
|
|
|
|
|
|
Rank: Advanced Member
You have been a member since:: 06/03/2012(UTC) Objave: 63
|
Kako pa ste uvozili certifikat? Ker jaz če ga uvozim kot ga znam mi napiše da nimam privatnega ključa in mi ne podpiše. Uporabljam Halcom Ko sem klicala na Datalab so mi rekli: "malo pobrskajte na forumu"
|
|
|
|
|
|
|
Izvirnik napisal: dejan  Mene pa zanima če pri zbirnem računu priloži zraven vse pripadajoče dobavnice v pdf iz katerih je račun nastal ?
Kakšna je omejitev velikosti paketa ki ga pošiljaš na ZZI? zbirni račun pri meni za mesec dni vsebuje tudi do 100 dobavnic. Glede omejitve nevem. Jaz delam tako. Dobavnic ne prilagamo. Dobavnice damo stranki ob dobavi. Na zbirnem so vse postavke iz dobavnic in posebaj je izpisano na katerih dobavnicah je.
|
|
|
|
|
|
|
Izvirnik napisal: gmojca  Kako pa ste uvozili certifikat? Ker jaz če ga uvozim kot ga znam mi napiše da nimam privatnega ključa in mi ne podpiše. Uporabljam Halcom Ko sem klicala na Datalab so mi rekli: "malo pobrskajte na forumu" Halcom certifikata ne uvažam. Uporabil sem certifikat ACNLB - osebni za Klik - tega sem uvozil. Ko vpraša s katerim certifikatom podisujem takrat izberem ali Halcom ali ACNLB.
|
|
|
|
|
|
You have been a member since:: 12/08/2011(UTC) Objave: 173  Thanks: 1 times Was thanked: 4 time(s) in 4 post(s)
|
No vidiš Vlado, meni tudi tako dela :)
očitno, če ni lokalno inštaliran certifikat ga noče potegnit notri. Dela pa normalno z klikovim osebnim certifikatom. To je to kar jest že nekaj časa govorim da so ti e-računi in vsa ta kolobocija okoli pošiljanja preko posrednikov itak vse brez veze, ker nakoncu dela itak po tako čudnih poteh da se včasih čudim da sploh kaj dela :(
na koncu itak grd izpadem, ker na glas povem kaj si mislim o vmesnih parazitih. ampak mam debelo slonovo kožo....
Več glav več ve!
Lp
Martin
|
|
|
|
|
|
You have been a member since:: 17/12/2013(UTC) Objave: 136
|
zdravo,
Dobavnic program ne dodaja avtomatsko kot priponke, lahko pa jih vi dodate pred pošiljanjem na ZZI iz dokumentacije. meni se zdi, da ni omejitve velikosti, vendar pa nisem prepričan.
lp, Marko
|
|
|
|
|
|
You have been a member since:: 04/02/2010(UTC) Objave: 158
|
Mi imamo Poštarco na kartici in deluje. Lp, Maja
|
|
|
|
|
|
Usersite
»
UserSite SI
»
Blago
»
Izdaja
»
Zbirna izdaja in e-računi - KAKO ?
Forum Jump
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.
Orange-Grey Theme Created by Ingo Herbote (WatchersNET.de)Powered by YAF 1.9.6.1 Under DNN |
YAF © 2003-2026, Yet Another Forum.NETThis page was generated in 0,535 seconds.