Usersite
»
UserSite SI
»
Blago
»
Izdaja
»
priloge k e-računu
Stopnja: Newbie
Pridružen(a): 10/04/2014(UTC) Objave: 2
|
Spoštovani,
zanima me, kako bi lahko dodal prilogo (delovni nalog, podpisano dobavnico, naročilnico), k izdanemu e-računu. Takšne so namreč zahteve naših strank, ki so v UJP sistemu in želijo poleg e-računa še zgoraj omenjene priloge.
Torej zanima me, če lahko dodam k e-računu še priloge v obliki jpg, pdf ali podobno in kako se to izvede.
Lep pozdrav, Gregor
|
|
|
|
|
|
Stopnja: Advanced Member
Pridružen(a): 11/10/2011(UTC) Objave: 80
Zahvale: 1 krat
|
Predno podpišeš v desnem oknu kjer imaš pdf račun klikneš dodaj in dodaš pdf datoteko
|
|
|
|
|
|
Stopnja: Newbie
Pridružen(a): 10/01/2013(UTC) Objave: 3
|
Pozdravljeni, pri dodajanju priloge je potrebno še potrditi z zeleno kljukico, tako se osveži ovojnica. Če se to ne naredi bo račun zavrnjen, ker priloge zraven ne bo poslalo, kljub temu, da bo priložena.
lp, Mateja
|
|
|
|
|
|
Pridružen(a): 26/01/2012(UTC) Objave: 110
Zahvale: 8 krat Prejete zahvale: 1 krat v 1 objavah
|
Pozdravljeni,
Jaz sem poskušal pripeti zraven naročilnico v pdf. formatu kot prilogo e-računu in ni šlo. Normalno sem potrdil prilogo z zeleno kljukico in ni javilo nobene napake, ko pa sem poslal naprej mi je zavrnilo račun in prilogo. Na bizbox podpori so rekli da ni videti kakšne posebne napake in da xml zgleda ok. Ko pa sem poskušal poslati e-račun brez priloge, pa je normalno šel naprej. Zanima me, če ima še kdo podoben primer, in kako vam ga je uspelo rešiti.
Hvala in lep dan,
Tomaž
|
|
|
|
|
|
Pridružen(a): 11/10/2011(UTC) Objave: 80
Zahvale: 1 krat
|