Ja Pantheon koristim vec nekoliko godina, SE verzija, i samo mogu da kazem da problemi u radu sa ovim programom nikad nisu nestali, uvijek je pun rupa, propusta i svega onog sto nama samo pravi probleme...
Sada imam jedan problem koji sam kasno otkrio i do kojeg je vjerovatno doslo pocetkom prosle godine, ali nisam siguran da li je tada doslo do njega jer ako je neki od pantheon upgrade-a na novu verziju napravio ovaj problem onda on moze biti i od prije mjesec-dva dana...
Inace, primjetio sam da su za 2013. koja je naravno zakljucena, neki podaci nestali, a neki su se pojavili tamo gdje nisu bili tj. izvodi koji su knjizeni u 2013. su knjizeni tako da je svaka uplata povezana sa knjizenim racunom tj. kolona VEZA nikad i nigdje nije ostala prazna, ako nije moguce povezati onda tu pise izv. 1, izv. 10, 50...u svakom slucaju to polje nikad nisam ostavio prazno i sada kada sam knjizio izvode iz 2014. otkrivam da se desavaju cudne stvari, puno racuna koji nisu povezani sa uplatama, provjerim i imam sta da vidim, za veliki broj knjizenih izvoda desilo se to da su veze nestale, nigdje nisu sve nestale za izvod koji ima vise uplata tj. nisu sva polja prazna, ali veliki broj njih jeste prazan!
Zatim, primjecujem da za odredjene racune koji su knjizeni podaci nisu onakvi kakvi trebaju da budu, normalno je da pantheon kada knjizi neki racun automatski za vezu upise broj tog racuna koji smo mi rucno upisali tj. to je broj fakture naseg partnera, to pantheon tako i radi, ali sada primjecujem da za neke racune iz 2013. ti podaci su izmijesani, desilo se to da sada u polju veza za neke racune stoje neki podaci koji nemaju nikakve veze sa tim racunom, nisam isao toliko duboko da istrazujem da li ti podaci imaju veze sa nekim drugim racunom, ali to je 99% moguce, zatim, desilo se to da neka cifra nekog racuna koja treba da bude na kontu 4320, recimo 41,45KM, sada stoji u recimo 3 reda, a to mozete da vidite na sledecem screenshot-u:

I po pozicijama mozete da zakljucite da su neki podaci nekako naknadno dodati...
Mene interesuje da li je pantheon imao neki propust koji je sve ovo uradio sam ili je nekako moguce da je osoba iz firme koja je radila zakljucivanje 2013. (samo zakljucivanje, mi smo sve ostalo odradili tj. knjizili racune, izvode...i znam kakvo je stanje bilo jer sam ja licno to radio kao i za godine prije 2013.) ovo napravila, kako?
Da li je moguce da se sve ovo nekako popravi?