Forum

Welcome Guest! To enable all features please try to register or login.
Guest
#1 Posted : 16 January 2002 01:00:00(UTC)
Guest

Rank: Guest

Pri nadgradnji na build 2008 mi zmeraj javi napako, ne glede na to kolikokrat<br>ponovim nadgradnjo.<br><br>Pri nadgradnji na build 2008 mi zmeraj javi napako, neglede na to kolikokrat<br>ponovim nadgradnjo.<br><br>Kreiranje SP: ([dbo].[dl_HE_SifSubj]) [Microsoft][ODBC SQL Server<br>Driver][SQL Server]Invalid column name ObrMeraVrsta.<br><br><-Tabela-> SUBJEKT <-Napaka-> [Microsoft][ODBC SQL Server Driver][SQL<br>Server]SqlDumpExceptionHandler: Process 12 generated fatal exception<br>c0000005 EXCEPTION_ACCESS_VIOLATION. SQL Server is terminating this process.<br>____________________________________________________________________<br>Imam priklopljeni dve bazi na mojem racunalniku.<br>Ena je Svila d.d. in druga je testna baza..<br><br>Obe dve bazi sem nadgradil. V obeh imam administratorski dostop .. pobrisal<br>sem tabelo avtofunkcija in jo na novo tvoril z nadgradnjo.<br><br>Kljub temu imam v eni bazi vec kot v drugi.<br><br>Zakaj ?<br><br>Obe bazi nosita v sebi isto serisko številko in uporabnika. Tako da koda ni<br>kriva..<br><br>Obe bazi vsebujeta Sql interpreter postopek 419 - Letni karton.<br>Naredil sem uvoz sql postopkov v avtorizacijah, enako z poslovnimi dogodki<br>in nic.<br><br><br>Tabela avtor je v obeh bazah enaka:<br><br>USERID FUNKCIJA DOVOLJENO DNIZASPREMEMBO<br>CC APPL D -1<br><br>Pravtako kaj sem še zasledil, da v stari bazi, ki je bila nadgrajena,<br>obstojeci uporabniki (administrator) nimajo menu-ja namizje ??<br><br><br>kje naj še poišcem vzrok ?<br><br><br>
Guest
#2 Posted : 16 January 2002 01:00:00(UTC)
Guest

Rank: Guest

verjetno je pokvarjena baza. poženi dbcc checkdb. druga zadeva je lahko povezana s prvo<br>
Rss Feed  Atom Feed
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Orange-Grey Theme Created by Ingo Herbote (WatchersNET.de)