Rank: Newbie
You have been a member since:: 20/07/2012(UTC) Objave: 0 Location: N/A
|
Zdravo.<br><br>Uporabnik je urejal bivališča osebe in se mu je zgodilo naslednje:<br>1. za bivše zaposlene sem urejala Bivališče. Če sem spremenila ali brisala državo, me je najprej vprašal, če spremeni podatke tudi pri družinskih članih. Ko sem kliknila ne, saj družinskih članov ni, mi je javil tole napako.<br>error_12042009_225620.txt<br>2. Potem sem se lotila urejanja statusa zaposlenih. Nekateri bivši zaposleni ali upokojenci zdaj delajo še po pogodbi in ko sem jim dodala še ta status se mi pojavi ta napaka:<br>error_12042009_231447.txt<br>3. Ko sem na naslednji osebi še odkljukala aktiven, sem dobila napako error_12042009_232241.txt.<br><br>Zaprla sem Pa in ponovno poskusila urejati statuse in aktivnost in je ok. Torej predvidevam, da je napaka ostala iz bivališča. Le tu pa se še vedno pojavlja.
|
|
|
|
|
|
|
<br>V zadnjem patchu 553520 teh napak ne morem ponoviti. Do napak je najverjetneje prišlo zaradi vpisovanja malih ali velikih črk in je potem triger zavrnil zaradi case sensitive. Vse 3 napake so bile iz istega vzroka, ker tabele ni moglo shraniti. LP <br>
|
|
|
|
|
|
|
<br>bom preveril na zadnjem patchu... če se ponovi bom naredil novo prijavo.<br><br>še vprašanje - ali je mogoče v log-e dodati še vrednosti, ki jih je uporabnik hotel vpisati, spremeniti ali brisati? Potem bi rešili tudi vprašanje tega kaj je zares hotel narediti...<br><br>lp G
|
|
|
|
|
|
Forum Jump
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.
Orange-Grey Theme Created by Ingo Herbote (WatchersNET.de)Powered by YAF 1.9.6.1 Under DNN |
YAF © 2003-2026, Yet Another Forum.NETThis page was generated in 0.956 seconds.