Stopnja: Newbie
Pridružen(a): 20/07/2012(UTC) Objave: 0 Lokacija: N/A
|
El uporabnikov uporablja tudi enostavno proizvodnjo, kjer sem sedaj zelel pobrisat povezane dokumente za dolocen DN. Odprem dok. prevzema in mi ob brisanju javi "Reference konflikt". Pozicije kljub temu zbrise, glavas dok. ostane. Tudi v povezanih dokumentih na DN dokument ni vec viden.<br><br>Enako ponovim na izdajnih dokument in se zgodi enako. <br><br>Ce zelim zbrisat DN mi javi, da obstajajo povezani dokumenti, vendar se vec ne vidijo.
|
|
|
|
|
|
|
<br><br>V PA 55 se dokumenti prevzemov neposredno ne smejo brisati, ker se s tem brisanjem ne ažurirajo podatki na DN. Če se že briše povezane dokumente, se količine na povezanih dokumentih dajo na 0 oz. s preveritvijo ali je moč brisati pobrišeš pozicijo (ctrl+del), potem se šele lahko brišejo povezani dokumenti.<br><br>V PA 50 je bilo moč neposredno brisati interne dokumente – zaradi tega je prihajalo do napačnih podatkov na DN. Sedaj kontrola RI javi in preprečuje to početje (zato konflikt RI). OK? <br><br>
|
|
|
|
|
|
|
<br>Ce slucajno kaj testiras in zelis zbrisat vse povezane dokumente in DN se to lahko naredi preko fukcije ¨Brisanje DN¨? <br>
|
|
|
|
|
|
|
<br>S tem ukazom lahko brišemo vse DN, ki na povezanih dokumentih nimajo opravljenih izdaj ali prevzemov. Če to imajo, potem je edini potek moj prejšnji post + brisanje DN, bodisi s ctrl+del ali pa čarovnikovim ukazom Brisanje DN. OK? <br><br><br>
|
|
|
|
|
|
Hitra navigacija
Ne smete dodajati novih tem.
Ne smete odgovarjati na teme.
Ne smete brisati svojih objav.
Ne smete urejati svojih objav.
Ne smete ustvarjati anket.