Stepen: Newbie
Pridružen(a): 20/07/2012(UTC) Komentari: 0 Lokacija: N/A
|
Zdravo,<br>Če imamo pred začetkom vnosa pozicij na dokument datum DDV-ja vnešen pred datumom, ko je DDV za tisto obdobje že zaključen vrne sporočilo, da je DDV že obračunan oz. zaključen in ne pusti vnesti pozicij. To je OK,...<br>Če pa že dodamo pozicije in naknadno vnesemo datuma na obdobje, ko je DDV že zaključen pa v tem primeru pusti, da ga vnesemo. Tudi tukaj bi morala biti neka kontrola. Enako dela v P50 in P55,...<br>Slika v prilogi.<br>Hvala!
|
|
|
|
|
|
|
Zdravo,<br>Hvala za prijavo.<br>Sem testiral na zadnejm releasu in ne gre popravljati Datuma DDV, kateri dokument si dodal na 301?<br>Nisem 100% da razumem kao vnašaš glavo in pozicije dokumenta 301.<br><br>
|
|
|
|
|
|
|
<br>Poskusi vnesti Datum DDV-ja še bolj nazaj. Strnka je začela uporabljati Pantheona 1.1.2003, DDV je bil prvič obračunan in zaključen 1.11.2003. Če vneseš datum DDV-ja pred 1.11.2003, ko DDV-ja še niso obračunavali ti ta datum pusti vnesti. Tudi tukaj bi morala biti nekakšna kontrola,...po moje vsaj glede na prvi obračun DDV-ja<br><br>Če je datum pred prvim obračunom DDV-ja lahko vneseš kar hočeš,...<br><br>
|
|
|
|
|
|
|
<br><br>A ne bi bilo veliko bolj enostavno vnesti eno ¨dummy¨ obdobje z npr. 1900-01 do 2002-12 in ga zakljuljućit?<br>
|
|
|
|
|
|
|
<br><br><br>TO lahko naredimo pri tej stranki ja. Sem pa mislil, da bi pač generalno to uredili, ker če to popravim pri tej stranki imajo ostale stranke še vedno težavo mar ne?<br><br><br> <br>
|
|
|
|
|
|
|
<br>Če sva realna trjaa 6 sekund da se vnese nova dummy pozicija na DDV.<br>In upam da stranke datum 12.3.2009 vnašajo le z 1203 in ne z 120309 - kar pomeni da je realna možnost da pade datum v neko čudno obdobje minimalna.<br>
|
|
|
|
|
|
Brza navigacija
Ne možete dodavati nove teme.
Ne možete odgovarati na teme.
Ne možete brisati svoje objave.
Ne možete uređivati svoje objave.
Ne možete kreirati ankete.