Rank: Newbie
You have been a member since:: 20/07/2012(UTC) Objave: 0 Location: N/A
|
Želel bi, da PA uporablja podatkovno bazo, ki jo imam na drugem računalniku (strežniku) in ne tisto, ki jo imam na delovni postaji na kateri se prijavljam v PA. V datoteki Pantheon.ini, ki se nahaja v C:\WINDOWS sem nastaliv ustrezen strežnik in podatkovno bazo, vendar ko se mi odpre okno za prijavo v Pantheon so v polju strežnik in podatkovna baza še vedno "lokalni" podatki. Je potrebno nastavit še kaj?
|
|
|
|
Rank: Datalab
You have been a member since:: 24/04/2009(UTC) Objave: 5
|
Zadnjič sem opazil zanimivo delovanje na Visti. Čeprav je bil INI popravljen, je "od nekje" vleklo stare podatke od ini-ja, kot da bi uporabljalo history. Nič ni pomagalo, niti brisanje ini-ja niti zamenjava exe-ja, razen desni klik in "Run as administrator", ki pa je vedno pobral nove podatke iz ini-ja: Kot da Vista uporablja več verzij iste datoteke za različne uporabnike. Na XP-jih deluje tako, kot ste navedli: dovolj je sprememba v INI datoteki. Edino prepričat se moramo, da naš exe uporablja to ini datoteko. Sicer je vrstni red uporabe ini datteke nasleden: 1. najprej preveri, če je nasavitev /INI v bližnjici in uporabi to 2. potem preveri, če sa kakšen ini nahaj v isti mapi, kot je exe 3. vzame ini iz c:\windows mape
|
|
|
|
Forum Jump
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.
Orange-Grey Theme Created by Ingo Herbote (WatchersNET.de)Powered by YAF 1.9.6.1 Under DNN |
YAF © 2003-2025, Yet Another Forum.NETThis page was generated in 0,505 seconds.