Rank: Advanced Member
You have been a member since:: 08/06/2012(UTC) Posts: 146
|
Prosila bi Datalab, da pusti našo bazo in naše nastavitve pri miru, ker nimam časa neprestano kontrolirati, kaj moram ponovno popraviti, da bo program deloval prav.
Lp, Neli
|
|
|
|
|
|
Rank: Member
You have been a member since:: 23/01/2014(UTC) Posts: 16 
|
Nevem kdo oz zakaj se vam nastavitve spreminjajo vendar iz naše strani se nikakoršne spremembe ne izvršujejo pošljite mi mail na zand@datalab.si v nejm opišite oz poslikajte vaše težave da vidim vzrok napake oz vaše spremembe LP Žan
|
|
|
|
|
|
Rank: PA User
You have been a member since:: 13/05/2010(UTC) Posts: 174  Was thanked: 4 time(s) in 3 post(s)
|
Tudi jaz bi želel, da pri prenosu posodobitev ne prenašamo še nekaterih subjektov oz identov. Stalno me motijo nekateri zaposleni katere nismo mi vnašali, (npr Davidmo Nataša, Dopustnik Janez ... in še par njih) Natašo sem zasledil v navodilih in sedaj vem, da je prišla v bazo z nadgradnjo ?? Ident BRIŠI ME ?? Subjekt IZVOZNA PONUDBA EU itd ... Edited by user 04 November 2015 12:17:02(UTC)
| Reason: Not specified |
|
|
|
|
|
|
You have been a member since:: 09/07/2014(UTC) Posts: 33
|
Torej se to resnično dogaja in nismo edini, kateri imamo težave po nadgradnjah. Posebej preverjajte plače, pogodbe, najemnine.
|
|
|
|
|
|
You have been a member since:: 13/01/2011(UTC) Posts: 48
|
ko to človek bere ne vem kako se lahko odloči za osveževanje... Jaz sem prekinil nadgradnje ravno zaradi stalnih problemov po nadgradnji za kar naj bi še plačal... da svojega izgubljenega časa sploh ne omenjam...sedaj pa je glej ga zlomka mir...
|
|
|
|
|
|
You have been a member since:: 08/06/2012(UTC) Posts: 146
|
Saj smo tudi mi nazadnje osvežili ko so se uvedli e-računi in osvežujemo šele potem, ko kaj novega res potrebujemo. A očitno so kljub vsemu na delu škratki...
|
|
|
|
|
|
Rank: DL Partner
You have been a member since:: 24/04/2009(UTC) Posts: 5
|
Ena možnost je da se to zgodi ob popravilu referenčne integritete.
|
|
|
|
|
|
Forum Jump
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.
Orange-Grey Theme Created by Ingo Herbote (WatchersNET.de)Powered by YAF 1.9.6.1 Under DNN |
YAF © 2003-2026, Yet Another Forum.NETThis page was generated in 0,768 seconds.