Forum

Welcome Guest! To enable all features please try to register or login.
bitnik
#1 Posted : 05 January 2016 14:36:28(UTC)
bitnik

Rank: Advanced Member

Pozdravljeni!

Pantheon imamo nameščen na oddaljenem serverju in želel sem spremeniti maksimalno število povezav na strežnik iz 5 (5 povezav je po defaultu prednastavljeno) na več. Ob spremembi Pantheon nove nastavitve ne shrani in v polju ponovno zavede maksimalno število povezav na 5.

Ali je mogoče komu uspelo spremeniti to nastavitev? Pantheon imamo na SQL Server 2008 Express.

Prilagam tudi sliko o nastalem problemu.

Hvala vsem za povratno informacijo.

Lep pozdrav
File Attachment(s):
SQL_Multithreading.JPG (95kb) downloaded 43 time(s).

You cannot view/download attachments. Try to login or register.
Gregor V.
#2 Posted : 12 January 2016 16:43:47(UTC)
Gregor V.

Man

Originally Posted by: boga Go to Quoted Post
Pozdravljeni!

Pantheon imamo nameščen na oddaljenem serverju in želel sem spremeniti maksimalno število povezav na strežnik iz 5 (5 povezav je po defaultu prednastavljeno) na več. Ob spremembi Pantheon nove nastavitve ne shrani in v polju ponovno zavede maksimalno število povezav na 5.

Ali je mogoče komu uspelo spremeniti to nastavitev? Pantheon imamo na SQL Server 2008 Express.

Lep pozdrav

Pozdravljeni, večnitnost nekako prav še nikoli ni zaživela in se bojim da je ta nastavitev zgolj "Sfinga" iz mitološkega pogleda. Mogoče pa kaj več doda Dare.

:)

Lep pozdrav,
Gregor
Softeh d.o.o.
www.softeh.si
T: +386 (0)2 421 56 70 | F: +386 (0)2 421 56 71
bitnik
#3 Posted : 14 January 2016 00:08:06(UTC)
bitnik

Originally Posted by: Gregor V. Go to Quoted Post
Originally Posted by: boga Go to Quoted Post
Pozdravljeni!

Lep pozdrav

Pozdravljeni, večnitnost nekako prav še nikoli ni zaživela in se bojim da je ta nastavitev zgolj "Sfinga" iz mitološkega pogleda. Mogoče pa kaj več doda Dare.

:)

Lep pozdrav,
Gregor

Gregor, hvala za odgovor, ceprav brez resitve. Mislim pa, da se bo gospod Dare raje vzdrzal komentarja na forumu, saj sem nedavno skritiziral oddelek programerjev zaradi izjave o dropdown menijih in resitvi tega problema (predvidevam, da je gospod Dare na oddelku programerjev, saj je on to resitev zagovarjal). Najbrz kuha mulo, zato sem moral zdaj oddati zahtevek na podporo. Upam, da tam izvem kaj vec informacij.

Lep pozdrav

Edited by user 14 January 2016 01:48:33(UTC)  | Reason: Not specified

Rss Feed  Atom Feed
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Orange-Grey Theme Created by Ingo Herbote (WatchersNET.de)