Stopnja: Advanced Member
Pridružen(a): 22/11/2012(UTC) Objave: 45
Zahvale: 1 krat
|
Postovani Na POS-u verzija PatheonRT 10.0.0.10 raspored polja nije mi u redu, preklapaju se neka polja količina preko cijene, rabat preko PDV i slično. Kad se klikne ta Taster Operacije otvoreni meni se više ne može zatvoriti bez odustajanja (mora se izabrati neka ponuđena opcija) Kako ovo ispravit LP[img]null[/img] Uredil uporabnik 25 January 2016 15:29:39(UTC)
| Razlog: Ni naveden
|
|
|
|
|
|
Pridružen(a): 21/12/2011(UTC) Objave: 82
|
Poštovani Jozo,
o navedenom problemu smo već obavijestili razvoj. Bićete obaviješteni o datumu izlaska rješenja.
Lijep pozdrav, Melisa
|
|
|
|
|
|
Stopnja: PA User
Pridružen(a): 30/05/2010(UTC) Objave: 1
|
Kod POS izdavanja kad se ispisiva fiskalni račun neće da prijavi tj da se ispiše sa slovima š,ć,č,đ,ž. U starij verziji Pantheon55 sve je uredno radilo. Da bi se ispisao fiskalni rn u Pantheon X moraju se preraviti slova ž>z; š>s itd
|
|
|
|
|
|
Pridružen(a): 21/12/2011(UTC) Objave: 82
|
Pozdrav Amire,
pisala sam Vam i na partnersite- na tiket koji ste postavili, niste mi odgovorili, stoga ću isto pitanje postaviti i ovdje: ''Koju integraciju koristite, koji je fiskalni uređaj u pitanju? Na kojoj verziji Pantheona ste tačno? Da li ste mijenjali/upgradovali driver od fiskalnog uređaja, jer često korisnici mijenjaju driver/upgrade-aju, instaliraju win 10 itd. i sve to utiče na komunikaciju printer-Pantheon pa optuže Pantheon za promjene.''
Očekujem Vaš odgovor ili na forum ili na partnersite. Nadam se da ćemo Vam pomoći.
Lijep pozdrav, Melisa
|
|
|
|
|
|
Hitra navigacija
Ne smete dodajati novih tem.
Ne smete odgovarjati na teme.
Ne smete brisati svojih objav.
Ne smete urejati svojih objav.