Forum

Dobrodošli na forum PANTHEON uporabniških strani.
gmojca
#1 Objavljeno : 16 June 2016 11:11:42(UTC)
gmojca

Stopnja: Advanced Member

Pridružen(a): 06/03/2012(UTC)
Objave: 63

Pozdravljeni
imam problem pri kreiranju regresa in sicer za delavce, ki so podjetje že zapustili npr. v mesecih od jan-maj, ker mi vedno napiše, da jih moram aktivirati kot aktivne delavce, da jih zajame v obračun regresa...ne pomaga, če samo pri vrstah obračuna postavite obračun za regres do 06-2016.
Kako to rešujete?
cvetkasr
#2 Objavljeno : 16 June 2016 12:10:55(UTC)
cvetkasr

Stopnja: Member

Pridružen(a): 13/01/2014(UTC)
Objave: 22

Pri delavcu, v PARAMETRIH ZA IZRAČUN, je treba imeti označeno s kljukico "izven podjetja" potem ni potrebnih nobenih drugih označb in ga vzame v regres, če ga ni več v podjetju. Pri "vrsti obračuna" pa seveda tudi regres...
geaplanum
#3 Objavljeno : 18 July 2016 10:19:32(UTC)
geaplanum

Pridružen(a): 04/08/2012(UTC)
Objave: 59

Meni se to ne obnese. Imam kljukico izven podjetja, delavec je zaključil 30.5./31.5./30.4./ če mu ne zbrišem datuma zaključka, regresa ne morem narediti. Ne glede na to, da imam za vrsto dokumenta pravilno označeno. Tudi če ga samo označim za aktivno, ne gre. Še večje s....e pa je v tem, da jim stranka izplačuje regres po delih in da bodo naslednji mesec plače, ki mi bodo verjetno potegnile v obračun vse tiste, ki jim zdaj popravljam datum zaključka. Aaaaaaaahhhhh.... Meni se počasi ne da več.
gmojca
#4 Objavljeno : 08 January 2017 21:33:56(UTC)
gmojca

Pridružen(a): 06/03/2012(UTC)
Objave: 63

Pozdravljeni
meni pa se na poljih delavca "izven podjeta" možnost za kljukico obrava sivo in je ne morem dodati.Zakaj?
cvetkasr
#5 Objavljeno : 16 February 2017 13:58:16(UTC)
cvetkasr

Pridružen(a): 13/01/2014(UTC)
Objave: 22

Nihče ni odgovoril, zakaj, tudi jaz ne morem tega označiti !!!
UZ
#6 Objavljeno : 25 October 2017 12:00:12(UTC)
UZ

Pridružen(a): 18/03/2014(UTC)
Objave: 10

Pozdravljeni,

Tole je sicer star post, ampak morda komu pride prav...
Če je polje "Izven podjetja" sivo, dodajte v delovno knjižico pozicijo za delovno dobo "Izven podjetja" z vsaj datumom začetka in jo shranite. Zdaj je polje "Izven podjetja" na poljubnih poljih dostopno in ga lahko obkljukate. Nato začasno dodano pozicijo v delovni knjižici izbrišete.
Pri vrstah obračunov v personalni mapi mora biti "Obdobje do" za regres vsaj tisto, za katero delate obračun, čeprav je delavec odšel iz firme že prej.

Lp,
Uroš
RSS vir  Atom Feed
Uporabniki v tej temi
Hitra navigacija  
Ne smete dodajati novih tem.
Ne smete odgovarjati na teme.
Ne smete brisati svojih objav.
Ne smete urejati svojih objav.
Ne smete ustvarjati anket.
Ne smete glasovati v anketah.

Orange-Grey Theme Created by Ingo Herbote (WatchersNET.de)
Poganja {0}, verzija {1} YAF 1.9.6.1 Under DNN | YAF © 2003-2026, Yet Another Forum.NET
Ta stran se je naložila v 0,554 sekunde.