Usersite
»
UserSite SI
»
Nastavitve
»
Program
»
Pošiljanje dokumentov iz Pantheona preko maila
Rank: Advanced Member
Joined: 12/08/2011(UTC) Posts: 172  Thanks: 1 times Was thanked: 4 time(s) in 4 post(s)
|
Pozdravljeni po nadgradnji smo ugotovili, da Pantheon zopet ne zna pravilno pošiljati mailov z šumniki v naslovu oz nazivu pošiljatelja. Recimo jaz ima kot pošiljatelja napisano Figura - Ms d.o.o. - Martin Žohar in seveda ko pride to ven iz Pantheona to zgleda takole: "Figura - Ms d.o. [=?UTF-8?Q?"Figura_-_Ms_d.o.?= =?UTF-8?Q?o.] itak nas takoj vsi spam filtri vržejo v blokirane oz spam direktorije in ne pridemo čez. V verziji 5.5 smo z mojimi IT fanti našel rešitev, ki sem jo posredoval na Datalab in smo celotno zadevo dali v narekovaje " in je delovalo in glej ga zlomka čez nekaj verzij je bilo to vključeno privzeto. Ampak takrat je to mene stalo cca 100 eur, da so si vzeli fantje 2 ure časa in so testirali kaj bo pomagalo. A res ne znajo/te narediti pošiljanja tako, da to ne bo vsakič težava. Prilagam še sliko kako to zgleda v Outlook-u ko pride. File Attachment(s):  poštni odjemalec.JPG (42kb) downloaded 115 time(s).You cannot view/download attachments. Try to login or register.
|
|
|
|
Usersite
»
UserSite SI
»
Nastavitve
»
Program
»
Pošiljanje dokumentov iz Pantheona preko maila
Forum Jump
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.
Orange-Grey Theme Created by Ingo Herbote (WatchersNET.de)Powered by YAF 1.9.6.1 Under DNN |
YAF © 2003-2025, Yet Another Forum.NETThis page was generated in 0,475 seconds.