Stopnja: Advanced Member
Pridružen(a): 08/06/2012(UTC) Objave: 146
Zahvale: 1 krat Prejete zahvale: 1 krat v 1 objavah
|
Sem čisto na meji tega, da ponorim... preden smo prešli na Pantheon X, mi je fiskalizacija potekala čisto normalno. Sedaj pa mi javlja, češ da nimam nastavljenega poslovnega prostora. Pa nimam pojma, kje naj to nastavim, saj tega nikjer ne najdem. Kljub temu sem še včeraj lahko stiskala tak račun, danes pa nikakor. Si predstavljate, kako sem se počutila, ko sem stranki rekla, da ne morem stiskat računa in da ga lahko pride iskat čez kakšen dan?
|
|
|
|
|
|
Stopnja: PA User
Pridružen(a): 24/04/2009(UTC) Objave: 47
|
Imamo podobne težave. Se nam pa to dogaja le občasno. Žal pa še nismo ugotovili vzroka za omenjeno težavo. Smo na verziji 02.30. Glede na to, da nam večino časa deluje, verjetno ni problem v nastavitvah.
Zadevo pa navadno rešimo tako, da ugasnemo in prižgemo Pantheon. Potem navadno dela.
Bi bilo pa dobro, da odgovori na tole še kdo iz Datlaba, sicer bo treba spet napisati prijavo na Helpdesk.
Lep pozdrav, Martin
|
|
|
|
|
|
Stopnja: Advanced Member
Pridružen(a): 08/06/2012(UTC) Objave: 146
Zahvale: 1 krat Prejete zahvale: 1 krat v 1 objavah
|
Sem našla tudi tisti poslovni prostor in sem gam imela nastavljenega. nastavitve sem samo še enkrat potrdila in račun sem potem lahko stiskala. Upam, da ga bom naslednjič tudi. :)
|
|
|
|
|
|
Hitra navigacija
Ne smete dodajati novih tem.
Ne smete odgovarjati na teme.
Ne smete brisati svojih objav.
Ne smete urejati svojih objav.
Ne smete ustvarjati anket.