Rank: Advanced Member
You have been a member since:: 04/08/2012(UTC) Objave: 59
|
Pri uvozu REK-a FURS javlja kritično napako: • Na mestu '6508' v vrstici '2' je napačen element 'M08Z'. Pričakovana lista elementov : 'M06, M07, M08, M09, M10' in namespace 'http://edavki.durs.si/Documents/Schemas/PODO-Common-1.xsd'.
Dokumenta s kritičnimi vsebinskimi napakami ne morete vložiti.Predvidevam, da je napaka v tem, ker v obrazec ni vpisano obdobje - glej sliko. 1. Kaj naj naredim, da se bo v I-REK v rubriko M08 poleg zneska vpisalo tudi obdobje 2. Kako pridem do I-REK-ove polne tabele - torej tudi M-dela, bi za začetek kar ročno vpisala, da vidim ali je to napaka ali je še kaj drugega. Imam zadnjo, sinoči nadgrajeno verzijo programa. Bi bila zelo zelo hvaležna, če bi mi kdo odgovoril. Edited by user 08 January 2017 09:44:52(UTC)
| Reason: Not specified Handles attachments  napaka rek.pdf (169kb) downloaded 44 time(s).You cannot view/download attachments. Try to login or register.
|
|
|
|
Rank: Newbie
You have been a member since:: 30/12/2016(UTC) Objave: 1
|
Če je obračun za December potem je potrebno upoštevati da so vsi datumi kreiranja obračuna in izplačila obvezno po 22.12.2016, drugače se xml datoteka kreira brez "nosilnih vrstic M08". To velja v primeru da imamo kakršnokoli razliko do minimalca. Na DL so toko vgradili oziroma kreirali nov xml. M.
|
|
|
|
|
Hvala, Matjaž.
Rek obrazcev za obdobje izplačila pred 22.12.2016 ne boste mogli ponovno vlagati iz Pantheona, ampak jih boste morali na roke popravljati ali vnašati v FURSovi aplikaciji. Sam povem. Razen, če ima kdo drugačno idejo.
|
|
|
|
You have been a member since:: 07/01/2013(UTC) Objave: 52  Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)
|
Pozdravljeni, najprej morda vprašanje, kakšen je razlog, da oddajate za izplačila pred 22.12. šele sedaj?
V PA je omejitev katere strukture bo kreiral datum izplačila - to je 22.12.2016, v kolikor je pred 22.12. bo kreiral stare strukture xml za REK v kolikor po 22.12. pa že nove, aktualne. Žal pa DURS ne dovoljuje več uvoza starih struktur, tudi če imate izplačilo pred 22.12., kljub temu da vam jih PA kreira.
lpTina
|
|
|
|
Rank: Newbie
You have been a member since:: 27/03/2013(UTC) Objave: 1
|
Pozdravljeni,
pri oddaji REK-1 mi pri eni stranki javi isto kritično napako, kot je napisala geaplanum. Datum obračuna je 31.12.2016, datum izplačila 13.01.2017. Ko naredim pri drugi stranki popolnoma isto; torej datum obračuna je 31.12.2016, datum izplačila 13.01.2017, pa mi v edavke uvozi xml brez kritične napake. Kaj naj bi pa to pomenilo? Hvala za odgovor.
|
|
|
|
|
Originally Posted by: tinaberden  Pozdravljeni, najprej morda vprašanje, kakšen je razlog, da oddajate za izplačila pred 22.12. šele sedaj? lpTina Tina, vprašanje je neumestno, vse ostalo sem pa sama rešila.
|
|
|
|
Rank: Member
You have been a member since:: 24/06/2016(UTC) Objave: 24
|
Originally Posted by: geaplanum  Originally Posted by: tinaberden  Pozdravljeni, najprej morda vprašanje, kakšen je razlog, da oddajate za izplačila pred 22.12. šele sedaj? lpTina Tina, vprašanje je neumestno, vse ostalo sem pa sama rešila. Pozdravljeni, Kako pa ste rešili? Ker sedaj že za 5 podjetje na roke rek oddajam. Hvala, Lep pozdrav
|
|
|
|
|
alenkscernesp : Rešila sem tako kot vi. Na roke. Mislim, da ni problem v Panteonu, ampak v FURSU. Verjamem pa, da programerji težko sledijo idiotizmom, ki si jih zmišljuje vlada. Edited by user 17 January 2017 19:50:50(UTC)
| Reason: Not specified
|
|
|
|
Forum Jump
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.
Orange-Grey Theme Created by Ingo Herbote (WatchersNET.de)Powered by YAF 1.9.6.1 Under DNN |
YAF © 2003-2025, Yet Another Forum.NETThis page was generated in 0,583 seconds.