Usersite
»
UserSite SI
»
Kadri
»
Plače
»
Razlika do minimalne plače
Stopnja: Newbie
Pridružen(a): 25/04/2017(UTC) Objave: 4
|
Pozdravljeni!
Ali kdo uporablja Pantheon nastavitve za razliko do minimalne plače? Vam knjiži pravilno?
Kljub navodilom nikakor ne morem prepričati Pantheon, da knjiži tako kot mora.
Hvala!
Lp,SPanth
|
|
|
|
|
|
Stopnja: Member
Pridružen(a): 24/06/2016(UTC) Objave: 24
|
Pozdravljena, Če uporabljate spodnja navodila bi moralo vse delovati. Vendar morate OBVEZNO nastaviti vse tako kot je v navodilih, od vrst zaslužka, do vrst dela, v občini morate imet pravilno nastavljene prispevke itd. https://usersite.datalab.../Default.aspx?ctxid=6786Spodaj imate še navodila za nastavitev občine. https://usersite.datalab.../Default.aspx?ctxid=9152Najlažje vam bo če si prenesete vrste zaslužkov iz strežnika. Upam, da vam pomaga sama sem se kar nekaj časa hecala z nastavitvami. Lep pozdrav Alenka
|
|
|
|
|
|
Pridružen(a): 25/04/2017(UTC) Objave: 4
|
Sem ponovno pregledala vse nastavitve in imamo nastavljeno tako kot je v navodilih. Konto 2500 ostaja neizravnan. Prispevkov ne preknjiži iz 2500 na strošek. Zakaj?
Če nastavim konte pri vrstah zaslužka pa knjiži neto/bruto.
Lp, Spanth
|
|
|
|
|
|
Stopnja: Member
Pridružen(a): 24/06/2016(UTC) Objave: 24
|
To žal tudi meni nikakor ni uspelo doštudirati, tako da konec leta pač naredim prenos po bilanci za celoten znesek. Če pa boste slučajno izvedeli, kako zadevo urediti pa le javite.
Lp
|
|
|
|
|
|
Pridružen(a): 21/02/2018(UTC) Objave: 2
|
Pozdravljeni,
kljub vsem nastavitvam ki so vpisane, mi nikakor noče samodejno dodati vrste zaslužka RMO. V napakah obračuna imam obvestilo: nimate nastavljene vrste zaslužka. - nastavljeno pa je vse po navodilih.
Je kdo imel podoben primer?
hvala za odgovor.
Lep pozdrav, Martina
|
|
|
|
|
|
Usersite
»
UserSite SI