Usersite
»
UserSite SI
»
Blago
»
Izdaja
»
Izpisi ne delujejo - logotip
Rank: Guest
|
Ob izpisu dokumenta se odpre samo prazno okno. Če v tem oknu izberemo en drug izpis, pa javi napako, ki je priložena.<br><br>Stvar na Pantheon-u 4.0 deluje o.k., na Pantheon-u 4.5 pa ne. Prilagam DatalabError file-a. Enostavno, ko hočeš izpisat dokument <br>npr. izdaje, se na zaslonu odpre okno za izpis, vendar brez vsega, razen orodne <br>vrstice. Če pa hočeš izbrati drug izpis v tem oknu, pa javi napako, ki je priložena na sis strani.<br><br>Kopijo baze (Pantheon 4.5) sem priklopil na strežnik z SQL Server 2000 in stvar normalno deluje. Ko pa sem si dal na svojo mašino (MSDE 2000), pa se pojavljajo enake težave, kot pri stranki. Že pri stranki sem stestiral na dveh računalnikih (eden v Ljubljani z SQL 7.0, drugi pa v Brežicah z MSDE 7.0). Tudi <br>nadgradnjo na zadnji build (2018) sem naredil in je problem enak.<br><br>Dokumente, ki ne vsebujejo logotipa, v redu izpiše. Naredil sem test in spremenil eno obliko izpisa tako, da sem odstranil logotip in ta izpis deluje.<br><br>
|
|
|
|
|
|
Rank: Guest
|
Logotip je v bazi DataLab, kjer so vsi ostali podatki.<br><br>Nahaja se logotip v Administratorska konzola/Parametri programa/Podjetje/Teksti na dokumentih<br><br>Logotip se spreminja, uvaza itd.. z dvoklikom na logotip.<br>Zbriše se ga iz Nastavitve/Program/SQL InterActive/postopek149=brisanje logotipa v parametrih<br><br><br><br><br>
|
|
|
|
|
|
Usersite
»
UserSite SI
»
Blago
»
Izdaja
»
Izpisi ne delujejo - logotip
Forum Jump
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.
Orange-Grey Theme Created by Ingo Herbote (WatchersNET.de)Powered by YAF 1.9.6.1 Under DNN |
YAF © 2003-2026, Yet Another Forum.NETThis page was generated in 0.465 seconds.