Rank: Advanced Member
|
Pozdrav,
Ali kdo ve kje se nahaja izpis za obrazec ER-28. Vnaprej hvala.
|
|
|
|
Rank: PA User
|
|
|
|
|
|
Izpis je še vedno med izpisi in je označen kot neaktiven. Pojdite v Nastavitve->Program->Oblike izpisov, poiščite izpis 3B5-ER-28 in obkljukajte Aktivno. Lp, Darja
|
|
|
|
|
Spoštovani Datalabovci. To z ER28 je že najmanj tretja zadeva,za katero vem jaz, ki ste jo umaknili/skrili z novo verzijo in zdaj bi rada resnično, da mi nekdo od vas pove en res pameten vzrok zakaj delate take stvari in kaj vas v lastnem program tako moti, da morate vedno znova in znova z vsako nadgradnjo spremeniti nekja kar se, da se tako izrazim, "vas sploh ne tiče". A je to res samo zato, da pokažete ogromno količini sprememb v nadgradnji ali je to namenoma, saj je vse-eno, naj se razburjajo in težijo. Vem, da med vse uporabniki nič ne štejem, eden več ali manj, ampak me res zanima, če ste že tako korajžni zakaj. V koliko se boste slučajno odločili za odgovor, mi ga lahko pošljete na moj e naslov ali pokličete, saj veste kdo sem. In res hvala za vse te male spremembe, ki uporabnikom veliko pomenijo, v katerih, resnično upam in želim uživate vsaj vi. Lep dan, Helena
|
|
|
|
Rank: Member
|
Spoštovani Data Lab Oblčjubili ste ER28 , 11.12.2018.še vedno izpis ni možen.Kljub temu da izpis ni več iobvezen ga odhajajočim delavcem moramo posredovati zaradi morebitnih bolniških pri novem delodajalcu. Je problem nadgradnja? Ali ste morda pozabili na obljubo? Lp
|
|
|
|
Forum Jump
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.
Orange-Grey Theme Created by Ingo Herbote (WatchersNET.de)Powered by YAF 1.9.6.1 Under DNN |
YAF © 2003-2025, Yet Another Forum.NETThis page was generated in 0.510 seconds.