Forum

Welcome Guest! To enable all features please try to register or login.
kmatic
#1 Posted : 01 July 2018 04:19:43(UTC)
kmatic

Rank: Newbie

Gotovo isključivo radim izvan ureda te rijetko imam mogućnost spajanja sekundarnog monitora na notebook, jedino kad sam u uredu. Spajam se na server preko RDP. Šokiralo me je da u financijskim podatcima kupca program "odreže" otvorena dugovanja preko 90 dana (jer mu je mali ekran) te ne dâ mogućnost da se ti podatci vide na ekranu (osim da se kreira lista otvorenih stavki) a što je još gore, uopće ne obavijesti da je isto napravio.
Kontkatirao sam partnera koji kaže da su takve programske postavke i da oni tu ništa ne mogu napraviti.
Pa zar se nitko u datalabu nije sjetio da ne sjede svi ispred monitora od 22 inča i da se posao ne radi samo u uredu? koristim u radu velik broj kompleksnijih aplikacija i ukoliko ekran istih se ne može prikazati na monitoru notebooka gotovo uvijek postoji slider sa strane i pri dnu koji to omogućava. Zapravo se ne mogu sjetiti niti jednog programa, osim vašeg, koji to nema ili koji se na neki način ne prilagodi hardveru. Umjesto da se harver mora prilagoditi softveru.
Možda tih obrezivanja prikaza ima na više mjesta u programu, realno je moguće kad ste takvo što propustili primjetiti na ovako važnom djelu, no to je ogroman nedostatak u radu na daljinu preko manjih ekrana.
Rss Feed  Atom Feed
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Orange-Grey Theme Created by Ingo Herbote (WatchersNET.de)