Usersite
»
UserSite SR
»
Podešavanja
»
Program
»
Sporadicno odjavljivanje iz Pantheona
Stopnja: Newbie
Pridružen(a): 21/06/2013(UTC) Objave: 2
|
Poštovani, od nedavno imamo problem sa odjavljivanjem user-a iz Pantheona. Ovaj problem je vrlo često praćen i nemogućnošću logovanja. Gde program javlja grešku da vam user ili lozinka nisu tačni. Nije nam podešena opcija da se automatski izlogujemo nakon nekog vremena. Ono što se kod nas dešava potpuno je isto kao i još jednom korisniku na forumu, evo teme: https://usersite.datalab...a-prijava-u-program.aspxPrateći savete ovde, omogućili smo kroz ruter server edgar.datalab.eu ka portu 8080, bez promena. Sledeće je nova instanca SQL servera, što bi iskreno želeli da izbegnemo. Prateći network saobraćaj između klijenta i servera nismo primetili ništa sumnjivo. Takođe, problem nije vezan za određeni računar, određenog user-a i sl.. Prilično random se dešava. Ali sa istim simptomima. Server je 2008 R2, verzija Pantheona 10.0.11.20 Molim Vas za pomoć[img]null[/img] ako imate neku ideju? Hvala unapred Danica Pripete datoteke:  Capture4.GIF (7kb) prenešeno 15-krat. Capture3.GIF (9kb) prenešeno 7-krat. Capture2.GIF (7kb) prenešeno 6-krat. Capture1.GIF (10kb) prenešeno 6-krat.Za ogled priponke se prosimo prijavite!
|
|
|
|
Stopnja: PA User
Pridružen(a): 24/04/2009(UTC) Objave: 67
|
I ja sam imao isti problem, probao sam sve živo jedino je pomoglo da se reinstalira windovs i sada radi sve kako treba.Pantheon koristim od 2008 i ovako nešto se nije javljalo.
|
|
|
|
Pridružen(a): 21/06/2013(UTC) Objave: 2
|
Hvala Vam na preporuci i trudu. Nadala sam se da ce osim korisnika i neko iz DataLab-a imati neki savet, pa makar i sa "javite se da vam naplatimo savet". Ali oni izgleda ne citaju vlastiti forum.
|
|
|
|
Pridružen(a): 18/08/2020(UTC) Objave: 4
|
Mi muku mučimo od samog početka. Program je prepun bug-ova, a svaki put kada na to skrenemo pažnju i zamolimo za rešenje oni nam ponude implementatora!? Da platimo nekoga da nam kaže kako da zaobiđemo njihove bug-ove!? Evo ni registracija za ovaj sajt im ne radi kako treba (iz Pantheona) pa nam je administracija hostinga totalno nedostupna. Ja goru podršku od ove u životu nisam video.
|
|
|
|
Usersite
»
UserSite SR
»
Podešavanja
»
Program
»