Rank: Advanced Member
|
Ima še kdo težave pri obračunu DDV 76 a.člen V obračun mi ne vzame prejet račun 76 a člen. Vpisan je v knjigi prejetih računov, pri izdanih pa po nič koliko mukah in variantah ne vpiše DDV-ja. Vpiše samo osnovo v kolono 25.c ???? To smo prejšnji mesec z podporo že reševali vendar tudi njim ni jasno zakaj je tako. Hvala in lep pozdrav V novem letu želim vsem vam velikoooooooo strpnosti. File Attachment(s):  KIR 2019-11.pdf (579kb) downloaded 14 time(s).You cannot view/download attachments. Try to login or register.
|
|
|
|
|
|
|
tole je lahko samo stvar nastavitve v šifrantu tarifnih številk. Lahko skupaj pogledava, če bova kaj uspele uredit.
|
|
|
|
|
|
Rank: PA User
|
Sama sem popravila nastavitve DDV kontov v administratorski konzoli => blago => DDV. Ker nismo imeli vnesenega datuma pod veznim dokumentom, računa ni vključilo v ddv obračun. Preverite.
|
|
|
|
|
|
|
Zelo bom vesela pomoči. Moje nastavitve. Zadeva je normalno delala do septembra, potem so se pojavile težave...račun smo nekajkrat knjižili z vsemi datumi za mesec oktober. Storno račun je normalno vzelo v knjigo, računa ne (samo osnova, DDV-ja ni). Po nekaj knjižbah se je račun normalno zapisal v KIR??? Ak - blago - DDV - Knjižba DDV po 76a členu - 1-Datum veznega dolumenta Vse je kot mora biti Edited by user 28 December 2019 18:02:02(UTC)
| Reason: Not specified File Attachment(s):  Šifrant tarifnih številk - 76.a člen.pdf (189kb) downloaded 11 time(s).You cannot view/download attachments. Try to login or register.
|
|
|
|
|
|
Forum Jump
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.
Orange-Grey Theme Created by Ingo Herbote (WatchersNET.de)Powered by YAF 1.9.6.1 Under DNN |
YAF © 2003-2026, Yet Another Forum.NETThis page was generated in 0.481 seconds.