Usersite
»
UserSite SI
»
Kadri
»
Personalna mapa
»
Pantheon WEB - Nabava - Seznam računov - klik na številko računa ne odpre računa
Stopnja: Newbie
Pridružen(a): 20/07/2020(UTC) Objave: 9
|
Pozdravljeni,
Ko v Nabava - Seznam računov kliknem na številko računa se ne zgodi nič. Pričakoval bi, da mi prikaže detajle računa kjer jih lahko spreminjam, potrjujem... Trenutno ima status Nepotrjen.
Isto se dogaja če grem na Inventura - Seznam inventure.. Klik na številko samo reloada seznam.
Delam kaj narobe? mi kaj manjka v nastavitvah?
Hvala in LP Tomaž
|
|
|
|
|
|
Stopnja: Datalab
Pridružen(a): 24/04/2009(UTC) Objave: 35
|
Pozdravljeni,
kateri iskalnik uporabljate?
Lp, Mateja
|
|
|
|
|
|
|
Pozdravljeni,
Poskusil sem s Chromium EDGE in Google Chrome... Oba se obnasata isto.
LP
|
|
|
|
|
|
Stopnja: Member
Pridružen(a): 04/12/2014(UTC) Objave: 11 
|
Najbolje, da konkretno pogledamo v čem je težava (če še nismo). Ste mogoče dali že zahtevek na Helpdesk? Sta verzija baze in web aplikacije usklajeni?
|
|
|
|
|
|
|
Zadeva je ze rešena...
Dali smo zahtevek na servicedesk kjer so ugotovili da je šlo nekaj tehnično zelo narobe med nadgradnjo prejšnji vikend. Ponavljam da uporabljamo SaaS verzijo - Pantheon Web. Celotna poanta SaaSa je v tem da nas ne zanimajo verzije aplikacij in baz.
Hvala za pomoc in LP Tomaz
|
|
|
|
|
|
Stopnja: Member
Pridružen(a): 04/12/2014(UTC) Objave: 11 
|
razumljivo, da se ne želite ukvarjati z verzijami.
No ravno zaradi tega, ker je bil tak primer na Servicedesku, sem vprašal po verziji. Sem ga jaz reševal.
Ne bi ravno rekel, da je kaj šlo tehnično zelo narobe. Preprosto, baza je bila blokirana nadgradnja in je zato ni nadgradilo v sklopu vikend nadgradnje.
Važno, da sedaj deluje
lp
|
|
|
|
|
|
|
ok super, Sedaj res deluje ja, vendar upam da se ne bomo ukvarjali s podobnimi težavami vsakič ko pride do nadgradnje. Imam še eno vprašanje ampak bom odprl ločen thread ker nima zveze s tem: https://usersite.datalab...kodiranja.aspx#post57139Hvala zaenkrat. Uredil uporabnik 27 July 2020 12:55:40(UTC)
| Razlog: Ni naveden
|
|
|
|
|
|
Usersite
»
UserSite SI
»
Kadri
»
Personalna mapa
»
Pantheon WEB - Nabava - Seznam računov - klik na številko računa ne odpre računa
Hitra navigacija
Ne smete dodajati novih tem.
Ne smete odgovarjati na teme.
Ne smete brisati svojih objav.
Ne smete urejati svojih objav.
Ne smete ustvarjati anket.
Ne smete glasovati v anketah.