Forum

Welcome Guest! To enable all features please try to register or login.
HD_prijavio
#1 Posted : 24 August 2009 17:45:27(UTC)
HD_prijavio

Rank: Datalab

Was thanked: 2 time(s) in 2 post(s)
imam jos jedan ticket vezan za platni promet i ispis i kreiranje virmana,sjedište firme je u jednom gradu npr. S.Most a ima radnika koji dolaze iz drugog grada npr. Ključ,e kad kreiram virmane on na ispisima vuče samo podatke jedne opštine i to sjedišta firme,u polje na ispisu (likvidatura plata) opština treba da razvrsta sta je za opštinu 076 a šta je za opštinu 048,kod njega je sve na 076 npr.
HD_odgovorio
#2 Posted : 24 August 2009 17:45:27(UTC)
HD_odgovorio

Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)
Pozdrav,
samo sam razumijela vezano za Virmane, i to ću vam pomoći, a ovo za ispis mi recite na koji Ispis mislite, pa ću vam pomoći, jer nije mi jasno, morate reći i šta treba da bude na Ispisu.
Što se tiče virmana, u AK/Plate /Osnovni podaci podesite Keiranje Virmana opcija Po kantonima, u Šifrantu doprinosa one koji idu na kanton prebivališta radnika, podesite u predzadnjoj kolini Po kantonima, tj. ove D5 i D6 i G5 i G6, i onda će vam ih razlagati po opštinama, kako i treba.
Još nešto u Šifrantu subjekata postavite na Opštinama kod svih Doprinosa i Poreza Broj žiro rn-a i naziv Budžetske organizacije na koju uplaćujete, i sve će vam to vući pravilno na Virmane, i šifru opštine kako i treba.
Ima samo jedna greška, da na virmanu za porez na dohodak vuče šifru opštine sjedišta firme, a treba šifru opštine prebivališta radnika, i to će biti ispravljeno sad u releasu 24.2.
Javite da li je ok, pls.

Lp,
Admira
HD_odgovorio
#3 Posted : 24 August 2009 17:45:27(UTC)
HD_odgovorio

Mislim da je to to,probao sam i cini mi se da je sve ok,ako bude nesto sto nisam primjetio javim u svakom slučaju još jednom puno hvala
HD_odgovorio
#4 Posted : 24 August 2009 17:45:27(UTC)
HD_odgovorio

B.P.
Rss Feed  Atom Feed
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Orange-Grey Theme Created by Ingo Herbote (WatchersNET.de)