Usersite
»
UserSite HR
»
Roba
»
Izdavanje
»
automatska izrada dokumenata iz dokumenata
Rank: PA User
|
Pozdrav,
na pantheonu vodim maloprodajnu trgovinu uz povremenu veleprodaju. svu robu zdužujem na maloprodajno skladište a veleprodajne transakcije se izdaju sa veleprodajnog skladišta koje onda ide u minus. na kraju dana ili za nekoliko dana napravim prijenos sa maloprodaje na veleprodaju da se velprodaja izravna.
Zanima me dali postoji gotova sql procedura ili kombinacija procedura kojima bi se taj posao automatizirao?
|
|
|
|
Rank: DL Partner
|
Poštovani Ja sam za neke korisnike kreirao rutinu za automatski prijenos robe ali po dokumnetima otprilike radi ovako : 1. tranzitna veleprodaja - kreira se dokument veleprodaja koji po defaultu ima u podlozi maloprodajno skladište - po izradi računa pokrene se gumb prijenos MP u VP koji - kreira dokument prijenosa za tu prodaju i zamjeni skladište na dokumentu VP sa Maloprodaja u veleprodaja 2. tranzitna maloprodaja - isto kao gore samo zamjena skladišta Od dnevnog prijenosa smo odustali jer je korisniku trebala bolja kontrola što se dešava zbog brzog kretanja robe Rutina bi se dala preraditi na dnevni prijenos Možete nas kontaktirati na blaz@lidercentar.hr molio bi da se prije toga konsultirate sa svojim Datalab partnerom jer bi bilo najbolje da se to napravi preko njega Hvala
|
|
|
|
Usersite
»
UserSite HR
»
Roba
»
Izdavanje
»
automatska izrada dokumenata iz dokumenata
Forum Jump
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.
Orange-Grey Theme Created by Ingo Herbote (WatchersNET.de)Powered by YAF 1.9.6.1 Under DNN |
YAF © 2003-2025, Yet Another Forum.NETThis page was generated in 0.471 seconds.