Stopnja: PA User
Pridružen(a): 08/12/2009(UTC) Objave: 2
|
Naredil sem storno inventure. (pobrisal sem dokumenta 1A0 in 3A0) vendar mi še vedno javlja da je bila za to obdobje narejena inventura. Kaj je potrebno še narediti?
Hvala za odgovor!
|
|
|
|
|
|
Pridružen(a): 24/04/2009(UTC) Objave: 579  Prejete zahvale: 9 krat v 9 objavah
|
Najbrz imas v šifrantu subjektov ---> skladišče vnešen datum zadnje inventure, ki pa je datum na katerega si potrdil inventuro.
LP Dejan |
|
|
|
|
|
|
Stopnja: DL Partner
Pridružen(a): 24/04/2009(UTC) Objave: 18
|
dejan piše:Najbrz imas v šifrantu subjektov ---> skladišče vnešen datum zadnje inventure, ki pa je datum na katerega si potrdil inventuro.
LP Dejan Skoraj sigurno je to... lp Matjaž
|
|
|
|
|
|
Pridružen(a): 08/12/2009(UTC) Objave: 2
|
Super, spremenil sem datum v šifri od skladišča in sedaj dela.
Hvala in lp.
|
|
|
|
|
|
Pridružen(a): 17/06/2010(UTC) Objave: 8
|
Danes smo vnesli in potrditi inventuro. V petek smo v 300 izdali blago, danes pa smo želeli za to blago izstaviti račun. Ko smo v 300 želeli dokument iz Nepotrjeno spremeniti v Potrjeno, napiše, da je invenutra potrjena z današnjim datumom in da materialnih prometov pred tem datumom ne moremo spreminjati. Kaj lahko naredim, da dokument z dne 16.12.2010 spremenim iz Nepotrjeno v Potrjeno.
|
|
|
|
|
|
Pridružen(a): 24/04/2009(UTC) Objave: 151
|
Kaj pa če narediš račun na 17.12, to pusti? |
|
|
|
|
|
|
|
Žal ne, ne pusti. Napiše isto, da je inventura potrjena in da mat.prometov ne morem spreminjati...
|
|
|
|
|
|
|
Žal ne, ne pusti. Napiše isto, da je inventura potrjena in da mat.prometov ne morem spreminjati.
|
|
|
|
|
|
Pridružen(a): 24/04/2009(UTC) Objave: 149
|
V šifrantu subjektov si izbere vaše skladišče in pod razdelek skladišče prestavite datum zadnje inventure na npr. 1.12. potem potrdite dokumente, in prestavite potem nazaj datum zadnje inventure na pravi datum. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|