Forum

Welcome Guest! To enable all features please try to register or login.
ANAK
#1 Posted: : 01 August 2011 13:33:02(UTC)
ANAK

Rank: Datalab

You have been a member since:: 24/04/2009(UTC)
Objave: 15

Pozdrav!

U ovim uvodima, sam sebi zvučim kao papagaj: Dođite na Korisničke strane. Promenili smo dizajn i stavili kul funkciju: slične sadržaje. Šta je to? Recimo da gledate uputstva za PDV i želite da pogledate filmove iz tog poglavlja – na toolbaru imate Meni za to. Ili da proverite šta drugi korisnici govore – toolbar ima menu Forum, koji vam preporuči sličan sadržaj. Zatim je tu još i Meni Slični sadržaji, koji traži ključne reči i vraća sadržaj sa određenom tematikom. Upotreba PANTHEON-a i širenje znanja je tako još lakši. I kada smo već kod interaktivnosti: svako poglavlje uputstva/videa ima mogućnost komentara. Da li vam je nerazumljivo napisano? Popravite sami (funkcija Edit) ili napišite komentar, ili postavite neko pitanje.

Inače, u novom buildu ima mnogo poboljšanja. Kod putnih naloga, PANTHEON automatski računa tačnu razdaljinu (i sprinta mapu i uputstva za vožnju). Dodate kontrolne table olakšavaju izveštavanje. Sa ugrađenim profajlerom je još lakše traženje grešaka i razvoj udruženih aplikacija. Više o ovome možete pročitati ispod u »Novosti u buildu 55.52.00«.

April je dobar mesec za uspostavljenje kontrole u preduzeću. Iskustva prošlogodišnjeg bilansa su sveže u pamćenju, intenzitet rada u računovodstvu je nešto niži. Bez obzira, da li imate interno ili spoljno računovodstvo: automatski izveštaji moraju dolaziti nedeljno ili mesečno. Sa novim PANTHEON-om nema više izgovora.

Nek vam PANTHEON služi!

Andrej Mertelj
Izvršni direktor

Edited by user 01 August 2011 13:38:20(UTC)  | Reason: Not specified

Rss Feed  Atom Feed
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Orange-Grey Theme Created by Ingo Herbote (WatchersNET.de)
Powered by YAF 1.9.6.1 Under DNN | YAF © 2003-2021, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0,060 seconds.