Forum

Welcome Guest! To enable all features please try to register or login.
New Topic Post Reply
ANAK
#1 Posted: : 01 August 2011 13:40:01(UTC)
Quote
ANAK

Rank: Datalab

You have been a member since:: 24/04/2009(UTC)
Objave: 15

Pozdrav!

Februar je završen sa završnim računom. Iskreno se nadam da ste godinu dopunili bez crvenih brojeva. Da bi ih bilo što manje, potrebno je cele godine pratiti rad preduzeća. Mnogi od kolega su me pitali, kako mogu da kontrolišem rad takvog preduzeća kao što je Datalab. Odgovor je, da nam bez PANTHEON-a ne bi uspelo. Poslednjih nekoliko godina smo uspešno radili na ZEUS-u, koji prerasta u vrhunski alat za izveštavanje i kontrolu. Slika vredi više od hiljadu reči. Čvrsto verujem, da je znanje potrebno širiti, a najlakše se uči na primerima. Postavili smo video u kojem prikazujemo našu kontrolu i alate koje koristimo. Idite na Korisničke strane (U-Site) – toplo preporučujem da pogledate. Verovatno većinu prikazanog materijala možete uvesti i u vaše preduzeće i na taj način promenite podatke u profit.

User Site, kako smo preimenovali naše obrađene korisničke strane, dobija sve više posetilaca. Tako dnevno predstavimo preko 260.000 strana, a poseti nas preko 4.000 posetilaca. Da li ste pokušali novu jedinstvenu pretragu? Da li učestvujete na forumima?

Godišnji izveštaj postaje sve važniji zadatak u godišnjem kalendaru kako za srednja tako i za mala preduzeća. Neki od nas su u obavezi da to učine zakonom, dok neke prisiljava banka. Ukoliko bankama pokažete uredno računovodstvo i ispravne bilansne stavke, mogućnosti za dobijanje kredita su veće. Krajem marta ćemo na U-Site-u objaviti »Godišnji izveštaj za mala i srednja preduzeća« - poseban oblik izveštaja koji znatno ubrzava pripremu potrebnog dokumenta.
U martovskom buildu pripremamo još poboljšanja, gde će PANTHEON raditi brže i bolje. Od pojednostavljene kontrole i podešavanja autorizacija i izgleda obrazaca, preko postupaka nadograđivanja, kao i stotine poboljšanja svakodnevnih zadataka. Kad nadogradite novi build, ne zaboravite da pogledate šta donosi. Dovoljno je da kliknete na »Prikaži novosti« na prijavnom ekranu.

U ovom mesecu će biti na raspolaganju i beta verzija veze PANTHEON-a i SalesForce.com CRM okruženja, razvijen od strane naših partnera Agilcom. SalesForce je najbrže rastući online CRM sistem. Današnje vreme vapi za boljim upravljanjem prodajnih mogućnosti i odnosima sa kupcima u malim preduzećima.

Datalab ključa od svih događaja. Vanredni rast broja korisnika (22.555, skoro 550 više nego za novu godinu) i dalje se nastavlja, prognoze su izuzetne. To me jako čini srećnim, jer s ovim obezbeđujemo novac za razvoj. Obnovili smo back-end servere, koji nam omogućavaju rad. Takođe imamo na berzi približno 1.6 miliona deonica i nadamo se da će to doprineti našoj likvidnosti. Nelogično je i nerazumljivo, da kretanja na berzi ne reaguju na dobre rezultate, koje konstantno beležimo poslednjih 18 meseci. U stvari, s obzirom na okolnosti, to i nije tako neshvatljivo.

Neka Vas PANTHEON služi!

Srdačan pozdrav,
Andrej Mertelj
Izvršni direktor
Quick Reply Show Quick Reply
Rss Feed  Atom Feed
Users browsing this topic
New Topic Post Reply
Forum Jump  
You can post new topics in this forum.
You can reply to topics in this forum.
You can delete your posts in this forum.
You can edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You can vote in polls in this forum.

Orange-Grey Theme Created by Ingo Herbote (WatchersNET.de)
Powered by YAF 1.9.6.1 Under DNN | YAF © 2003-2021, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0,069 seconds.