Novice

22
Znanje za uspešen zagon podjetja v Podjetniški enciklopediji

V sodelovanju z Javno agencijo za podjetništvo in tuje investicije (JAPTI) smo Podjetniško enciklopedijo začeli dopolnjevati z vsebinami iz JAPTI-jevega Podjetniškega portala.

21
Preverite morebitno uporabo PVC-materiala za embaliranje vaših izdelkov!
31.decembra 2010 se bo namreč izteklo prehodno obdobje, v katerem velja, da je enota obremenitve za kilogram embalaže (EO/kg) iz vinil kloridov in drugih halogeniranih olefinov (PVC) enaka 1.
.


22
Intervju z MARJETO MAROLT, asistentko in raziskovalko na Fakulteti za organizacijske vede
Ker je nedavno oplemenitila našo Podjetniško enciklopedijo z zanimivim prispevkom, smo si jo želeli bolje spoznati.
19
Za Božička vam Datalab podarja 3 celodnevne smučarske karte za Krvavec!!!
Decembrska nagradna igra DATALABOV ADVENTNI VENČEK je dobila svoj sneženi epilog! :-) In kaj morate narediti za to, da si priigrate smučarski užitek...?
17
Širitev funkcionalnosti iz poslovnega registra AJPES
Konec leta 2010 bomo dodali tri večje funkcionalnosti, povezane s poslovim registrom, ki ga vodi Agencija Republike Slovenije za javnopravne evidence in storitve (AJPES) - stečaje, preverjanje posameznega subjekta in vnos subjekta iz tujine.
12
V 3. delu nagradne igre DATALABOV ADVENTNI VENČEK podarjamo 6 slastnih pic!
Dve vroči, slastni in dišeči pici izpod veščih rok mojstrov peke v Pizzeriji oliva:  www.pizzeria-oliva.com čakajo vsakega od tistih treh, ki... 13
Spremembe zakona o davku na dodano vrednost
Ministrstvo za finance je na svoji spletni strani objavilo predlog Pravilnika o spremembah in dopolnitvah Pravilnika za izvajanje Zakona o davku na dodano vrednost. Predlog je bil predhodno usklajen za zainteresirano javnostjo in je bil poslan v pregled Službi Vlade RS za zakonodajo. Ko bo objavljen v Uradnem listu RS, vas bomo o tem obvestili.
13
Seznam najbolj spektakularnih računalniških napak v zgodovini se sicer pojavi večkrat, a nič ni narobe, če si ga pogledamo vsako leto in si osvežimo spomin. Nazadnje so to storili na PC Pro. Nekajkrat so šle stvari narobe zaradi računalniških hroščev, spet drugič zaradi človeškega faktorja, vsem pa je skupna velikanska cena odprave posledic.  (Matej Huš / Slo-tech)

10
Vas zanima, kdo so trije srečneži, ki so si s haikujem "pripesnikovali" tajsko masažo?
Strokovno žirijo v sestavi Nina in Gal so prepričali trije haikuji z omembno besede CHAOTHAI. Njihovi avtorji so pokazali tolikšno ustvarjalnost in besedno iznajdljivost, obenem pa so zadostili tudi strogim literarnim kriterijem tradicionalne pesniške oblike haiku, da jim enourna, sproščujoča tajska masaža v salonu CHAOTHAI, enostavno - pripada. :-) ČESTITAMO!
09
"Uniformna kakofonija medijskega spremljanja »primera Wikileaks« in aretacije njenega predstavnika Julliena Assangea me moti. Informacijo najlažje skriješ v poplavi drugih informacij. Če uporabimo še nekaj znanja vsakega oglaševalca na internetu vemo tudi, da so besede, ki na spletu povzročajo največ šuma sex, rape, gay, terorist.  A čeprav so taktike uspešne pri večini medijskih konzumentov, za zahtevnejše uporabnike internet kot medij ponuja možnost globljega vpogleda." (Andrej Mertelj)
26
  PETKOVA NAGRADNA IGRA ZA SEKSI DATALABOVE COPATKE! :-)
Na prvi sneženi dan letošnje jeseni bi vam radi omogočili, da še uspešneje “pohodite recesijo”! Zato vas vabimo, da nam v komentar pod sliko copat napišete kakšno lepo zimsko misel.

Prvih 7 bralcev bo prejelo kar 3 pare seksi Datalabovih copatk!
26
Tri najizvirnejše zimske misli
Nagradna igra »Datalabovi copatki« je prinesla male kreativne  presežke! :-) Poglejte jih.26
Datalab na Poslovnih dnevih v Makedoniji
17.11.2010 se je Datalab MK d.o.o. v Skopju udeležil dogodka »Poslovni dnevi v Makedoniji 2010«, ki ga je organiziral Slovensko-makedonski klub za poslovno sodelovanje. Dogodek je potekal v stavbi GTC (Gradsko-Trgovski Centar).
06
PANTHEON praktično zastonj
Do 8. decembra - PANTHEON LX za samo 1€ + brezplačni začetni tečaj.
02
Fakulteti za organizacijske vede se zahvaljujemo za prispevek v Podjetniški enciklopediji!
Ker s tem plemenitite našo spletno zakladnico znanja in prispevate k njegovemu prenosu iz generacijo v generacijo, se vam zato iskreno zahvaljujemo in se veselimo nadaljnje izmenjave zanimivih informacij z vami! :-)03
Nekaj se kuha - ponudba, kot je še ni bilo
Ne pozabite preveriti Uporabniških strani v ponedeljek, ko bomo začeli z izjemno (a zelo kratko) prodajno akcijo. Podrobnosti so še zavite v meglo oz. zakopane pod snegom, ampak kaj takega baje še ni bilo... :)
05
Potegujte se za sproščujočo masažo v 2. delu nagradne igre DATALABOV ADVENTNI VENČEK!

Drugo adventno nedeljo smo našo nagradno igro obarvali s tajsko – japonskim pridihom. Podarjamo vam 3 enourne tajske masaže v salonu CHAOTHAI v Ljubljani.

Kaj morate za to razvajanje narediti?

03
   Znani so zmagovalci 1. dela nagradne igre DATALABOV ADVENTNI VENČEK!
Vas zanima, kdo je prejel nagrado – razvajanje v savni Breza v Ljubljani?  Preberite si njihove prispevke in ne zavidajte jim preveč – že to nedeljo se lahko potegujete za 3 enourne tajske masaže!

28
Pozor! Začeli smo z decembrsko nagradno igro: DATALABOV ADVENTNI VENČEK

Z današnjo prvo adventno nedeljo začenjamo z nizom nagradnih iger, ki smo jih poimenovali letnemu času primerno: »Datalabov adventni venček«.

30
Video Boss - odličen video vodič za doma narejene promocijske spote
Nasveti o doma narejenih promocijskih videih - kako se snemajo, kakšna mora biti vsebina, po katerih kanalih naj se širijo...
Page 61 of 62First   Previous   53  54  55  56  57  58  59  60  [61]  62  Next   Last   

Add Content...