Politica de Securitate

Aici, securitatea nu înseamnă prevenirea pierderii datelor din cauza unei defecțiuni tehnice, ci prevenirea accesului neautorizat la date. Datele critice și confidențiale sunt întotdeauna o țintă potențială pentru abuzul de date. Dar aceasta nu este singura amenințare. Nu este atât de neobișnuit ca datele care nu sunt protejate corespunzător să fie corupte sau pierdute accidental, de aceea o politică de securitate solidă este esențială.
Vorbind despre politica de securitate este relevantă într-un mediu de rețea și cu cantități mari de date, toate acestea nefiind accesibile tuturor. Securitatea ar trebui să fie planificată, pentru a determina care utilizatori au acces la ce informații și ce operațiuni pot efectua. Pașii pentru realizarea unui plan de securitate:
- Faceți o listă cu toate obiectele și acțiunile care ar trebui monitorizate.
- Faceți o listă cu toți utilizatorii și grupurile de utilizatori.
- Trasați relații între cele două liste.
Pe baza rezultatelor, implementați politica de securitate în PANTHEON.
 |
ATENȚIE
- Pentru a preveni accesul prin conturi de domeniu, PANTHEON creează un login SQL Server pentru fiecare utilizator PANTHEON, dar unul care este diferit de contul de domeniu. Consultați Logins SQL Server în PANTHEON.
- Un cont de domeniu și un cont de utilizator PANTHEON pot fi legate, astfel încât un login de domeniu reușit va permite utilizatorului să se conecteze la PANTHEON fără a introduce o parolă. Consultați Logon Automat pentru Utilizatorii de Domeniu.
- Accesul la date în cadrul PANTHEON poate fi restricționat folosind autorizări.
|
Următoarele secțiuni vor detalia aspecte importante ale funcționalității sistemului: