Documente șterse
Documente, există și opțiunea de a șterge documente.

Bifați casetele de selectare de lângă documentele pe care doriți să le ștergeți și faceți clic pe Șterge pentru a le șterge.
Când ștergeți documente din Documentație, acestea sunt mutate în Coșul de gunoi . Documentele din Coșul de gunoi pot fi restaurate dacă este necesar în Fila Documente șterse. Bifați casetele de selectare de lângă documentele dorite și faceți clic pe Restabilește .

 |
ATENȚIE
Ștergerea documentelor din Coșul de gunoi le șterge definitiv. TEME CONEXE:
|