Urdhërat e pagesës në proces

Në Financiar | Transaksionet moduli hapet një dritare që tregon urdhërat e pagesës' Në proces tab. Në këtë tab, të gjithë urdhërat e pagesës me statusin "në proces" shfaqen. Ato janë gati dhe presin për pagesë. Me ndihmën e filtrave të përshtatshëm, ne mund të kërkojmë urdhërat e pagesës sipas datave të ndryshme të skadencës, marrësit, dokumenteve lidhëse, etj.
Ne kemi përgatitur një shembull të kërkimit ose filtrimit të urdhërave të pagesës me një kufizim në datën e skadencës.
Personi përgjegjës dëshiron të shikojë të gjithë urdhërat e pagesës që kanë një datë skadence më të vjetër se 1 Korriku 2022, në mënyrë që vetëm këto të mund të dërgohen për pagesë sa më shpejt të jetë e mundur.
Për këtë qëllim, ata hapin Financat modulin dhe pastaj zgjedhin Transaksionet nënmodulin.
Një dritare në Në proces tab hapet automatikisht.
Nëse ata duan të kërkojnë një urdhër pagesë nga marrësi i përshtatshëm, ata duhet të shkruajnë inicialet ose emrin e plotë të marrësit në Kërkimi fushë.
Pantheon Web Light do të filtrojë urdhërat e pagesës në proces sipas kritereve të futura. Në këtë rast, sipas marrësit të futur.

Në këtë rast, personi përgjegjës dëshiron të filtrojë urdhërat e pagesës sipas Datës së skadencës.
2.1. Filtrimi i urdhërave të pagesës
Filtrimi i urdhërave të pagesës sipas datës së skadencës është gjithashtu i mundur.
Duke klikuar mbi arrow pranë emrit të kolonës Data e skadencës
, do të hapet një formë në të cilën do të futen kriteret e zgjedhura.
Personi përgjegjës dëshiron që të shfaqen vetëm urdhërat e pagesës në pritje, të cilat data e skadencës është më e vjetër se 1 Korriku 2022.
Ata zgjedhin Filtrimi sipas kushteve veçorinë e vendosur në dritaren e poshtme. Ata mund të zgjedhin mes:
- Baraz
- Jo baraz
- Më e madhe se
- Më e vogël se
- Ndërmjet
- Jashtë.
Në këtë rast, ata zgjedhin Më e vogël se dhe vendosin datën në 1 Korrik 2022.

Ata vazhdojnë duke konfirmuar kriteret e kërkimit.
Pas futjes së kritereve, ata klikojnë mbi Dërgo butonin.
Urdhërat e pagesës filtrohen sipas datës së skadencës e cila është më e vjetër se 1 Korriku 2022.