Soldul înregistrărilor de muncă

Orele de lucru trebuie înregistrate pentru a asigura transparența și acuratețea informațiilor și a susține procesele aferente rezultate din urmărirea orelor de lucru. Un angajat trebuie să înregistreze orele de lucru petrecute în timpul zilei de muncă.
Soldul din Înregistrările mele arată, de asemenea, informațiile despre concediul alocat, utilizat și rămas pentru un angajat.
Această capitol arată unde să verificați soldul orelor de lucru și concediul neutilizat al angajatului în PANTHEON Web Light.
 |
SUMARUL CAZULUI
Persoana responsabilă dorește să verifice concediul anual neutilizat. Acest lucru se face după cum urmează:
- Deschiderea ferestrei Înregistrările mele
- Vizualizarea concediului neutilizat
|
1. Deschiderea ferestrei Înregistrările mele
Persoana responsabilă dorește să verifice concediul anual neutilizat.
Din meniul principal, persoana responsabilă selectează modulul Personal și submodulul Înregistrări de muncă.
O fereastră pe tab-ul Înregistrările mele se deschide.

2. Vizualizarea concediului neutilizat
În tab-ul Înregistrările mele, pentru fiecare zi, persoana responsabilă poate înregistra începutul lucrului, ora și durata pauzei de prânz, iar dacă este necesară o activitate suplimentară, persoana responsabilă poate înregistra ore suplimentare sau o pauză de prânz mai lungă.
Subsolul ferestrei Înregistrările mele arată informații despre concediul anual al angajatului și soldul total al orelor de lucru ale angajatului pentru luna curentă.
Persoana responsabilă dorește să verifice concediul anual neutilizat.

Informațiile despre numărul de zile utilizate de concediu anual sunt afișate în câmpul Concediu utilizat.
Când treceți cu mouse-ul peste pictograma de informații
, următoarele informații sunt afișate:
- Concediu planificat – arată concediul care a fost introdus în calendarul absențelor și care cade pe o dată ulterioară datei curente și care nu a fost încă luat.
- Concediu deja utilizat – concediul care a fost deja luat de angajat.
- Concediu total utilizat – suma concediului planificat și a concediului care a fost deja utilizat.

În acest caz, persoana responsabilă vede că are 73 de zile de concediu rămase.