Lidhjet e dokumenteve

Lidhjet skeda lejon shtimin e lidhjeve me dokumentet dhe shikimin e dokumenteve të lidhura në PANTHEON.
Për të aksesuar Lidhjet, shkoni te Forma e Dokumenteve ose paneli Dokumentacioni | Lidhjet në të gjitha format në PANTHEON.
Në këtë mënyrë, mund të aksesoni të gjitha dokumentet e lidhura nga adresa e biznesit në Regjistri i Subjekteve, si marrëveshja e bashkëpunimit, faturat e lëshuara më parë dhe gjithë dokumentacioni tjetër. Nëse, për shembull, dëshironi të shihni një faturë specifike në detaje, skeda Lidhjet ofron një Çelës lidhjeje për modulin e Mallrave të programit.
Kjo kapitull paraqet se si të shtoni lidhje, t'i kontrolloni dhe t'i hapni ato përmes çelësave të lidhjes.
 |
PËRMBLEDHJE E RASTIT
Klienti Marc Camper ka marrë me qira një tendë nga kompania Tecta. Kur mori tendën, personi përgjegjës krijoi një fletë paketimi dhe propozoi që klienti të plotësonte një formular kartë besnikërie, për të marrë zbritje shtesë në qiratë e ardhshme. Personi përgjegjës dëshiron të lidhë formularin e plotësuar me dokumentin e fletës së paketimit dhe, nëse është e nevojshme, më vonë të aksesojë dokumentin përmes lidhjes. Kjo bëhet si më poshtë:
- Shtimi i lidhjes
- Kontrollimi dhe hapja e lidhjeve të dokumenteve
|
Duke përdorur Kërkimi në Dokumentacion, personi përgjegjës gjen dhe zgjedh dokumentin e kartës së besnikërisë: 23-DMS0-000024. Personi përgjegjës e lidh këtë të fundit me fletën e paketimit.
Lidhja krijohet si më poshtë: së pari, personi përgjegjës klikon skedën Lidhjet .
Në fushën e kërkimit Lidhje , personi përgjegjës fut numrin e fletës së paketimit që do të lidhet me dokumentin. Në këtë rast, personi përgjegjës fut: 23-3200-000004.
Lista rënëse shfaq dokumentin e dëshiruar, të cilin personi përgjegjës e konfirmon, pra e zgjedh duke klikuar.

Për të shtuar një lidhje, personi përgjegjës klikon butonin Shto lidhje .
Dokumenti i zgjedhur tani është i lidhur me dokumentin e fletës së paketimit.
 |
KËSHILLË
Çdo numër lidhjesh mund të shtohet në një dokument.
|
Lista e dokumenteve nga PANTHEON që janë të lidhura me dokumentin e zgjedhur në Dokumentacion tani është e dukshme në skedën Lidhjet të dokumentit të zgjedhur.
Në këtë rast, personi përgjegjës sheh lidhjen me fletën e paketimit.

Duke klikuar dy herë në fushën Çelës lidhjeje , dokumenti i lidhur hapet.