Postimi i Kreditit të Pranuar
Në PANTHEON, krijohen Këste Kreditë dhe Qiratë mund të postohen drejtpërdrejt nga dokumenti. Në këtë kapitull, ne kemi përgatitur një shembull të manualit të përdoruesit për postimin e kësteve për Kreditin e Pranuar nga banka.
Personi përgjegjës zgjedh Financat modulin nga menuja dhe hap Kreditë dhe Qiratë | Të Pranuara, duke zgjedhur DKR0 / Kreditë e Pranuara lloji i dokumentit të krijuar.

Forma e dokumentit DKR0 – Kreditë e Pranuara shfaqet në ekran. Për të gjetur një dokument të caktuar: 22-DKR0-000001, të butonat e navigimit në toolbar përdoren.
Dokumenti i zgjedhur 22-DKR-000001 hapet në ekran.

|
Këshillë
Për udhëzime se si të krijoni dokumentin e mësipërm të Kreditit të Pranuar, shihni kapitullin Kredit i Ri i Pranuar.
|
 |
Këshillë
Me 1st 2022, kompania jonë mori shumën prej 20.000.000,00 EUR nga Addiko Bank. Në postimin e deklaratës së bankës, kemi situatën e mëposhtme:

|
Skeda Postimeve zgjidhet për postimin e dokumentit siç paraqitet në imazhin më poshtë. 2.1.

Skeda e Postimeve Në
skedën e Postimeve shfaqen cilësimet e llogarive dhe postimet e mundshme. Të fushat e Llogarive për Interesat dhe Interesat e Paguara popullohen me të dhëna nga regjistri i Llojeve të Dokumenteve (Kreditë e Pranuara), të konfiguruara në skedën e Postimit në Fushën e Llogarisë për Interes . Të dhënat mund të ndryshohen këtu, nëse është e nevojshme. Këshillë
butoni Posto klikohet, procesi i postimit realizohet. 2.2.
Posto në skedën e Postimeve, dhe forma për Postimin Automatik e Kreditëve dhe Qirave shfaqet në ekran. Me 1

st2023 (data e skadencës së parë të këstit), personi përgjegjës duhet të kryejë postimin e këtij kësti, duke ndjekur këto hapa: Nga menuja e rënë, personi përgjegjës zgjedh
- llojin e dokumentit për hyrjen në ditar, dhe hyn në datën e postimit (opsioni 1 në imazhin më sipër). Personi përgjegjës heq zgjedhjen e të gjithë dokumenteve nga lista e Dokumenteve për t'u postuar (opsioni 2 në imazhin më sipër) dhe pastaj zgjedh linjën 1, siç tregohet në imazhin më poshtë.
- Tani, gjithçka është gati për postim.

3.
në këndin e sipërm të djathtë.
Dokumenti i mëposhtëm shfaqet në ekran:

Pas pagesës së këstit në deklaratën e bankës, personi përgjegjës ka bërë postimin:

TEMA TË LIDHURA: