Podslučaji
Podslučaji tregon një listë të të gjithë podslučajeve të lidhura me nadrejenin e zgjedhur Sluçaj (tregohet në shiritin e veglave).
Lista mund të filtrohet dhe ne aksesojmë podslučajet duke zgjedhur numrin e brendshëm të podslučajit.
 |
KËSHILLË
Për raste praktike që tregojnë si të përdorni veçoritë e Sluçajeve, shihni kapitullin Sluçajeve në manualin e përdoruesit.
|
Ne aksesojmë Podslučaje në Sluçajeve shiritin e veglave kur zgjedhim Numrin e brendshëm të Sluçajit të zgjedhur.

Më poshtë është një përshkrim i veçorive të formularit:
Në shiritin e veglave mund të aksesojmë skedat e mëposhtme që lidhen me slučajin:
Shiriti i veglave gjithashtu përmban më poshtë veçoritë:
 |
Nadrejen slučaj Numri i brendshëm me butona për të lëvizur mes slučajeve. Zgjedhja hap listën e slučajeve. |
| I ri |
Hap formularin Sluçaj i ri.
Sepse ky është slučaj i ri i lidhur, fusha Nadrejen slučaj tregon numrin e brendshëm të Nadrejenit. Kjo është lidhja mes podslučajit dhe nadrejenit.
|
| Fshij |
Buton për të fshirë podslučajet. Butoni është aktiv kur zgjedhim një ose më shumë podslučaje nga lista. |
 |
Butoni mbyll formularin. |
Lidhje butoni hap Listën e slučajeve dritare ku mund të zgjedhësh një ose më shumë slučaje dhe Lidhje ato me slučajin.

Lista e Podslučajeve me informacionin e mëposhtëm:
| ... |
Opsion për të fshirë podslučajet. |
|
Numri i brendshëm
|
ID automatik i brendshëm të slučajit ligjor. Numri i brendshëm krijohet kur ruhet slučaji i ri.
Zgjedhja e numrit të brendshëm të slučajit në listë hap Detajet e slučajit.
|
| Statusi |
Statusi i slučajit ligjor:
|
| Klienti |
Klienti i slučajit. Mund të ketë më shumë se një klient në një slučaj. |
| Nasprotna stranka |
Pala kundërshtare ose palë të shumta në slučaj ligjor. |
| Hapur më |
Data e hapjes së slučajit. |