Porositë e dërguara të pagesave

Në Financat | Transaksionet modulin dhe tabelën Dërguar të gjitha pagesat që kanë statusin "dërguar" janë të dukshme. Statusi përfaqëson porosinë e pagesës nga pagesa që është e shënuar dhe e konfirmuar për dërgim.
Në këtë kapitull, ne do të paraqesim një shembull se si mund të ndjekni porositë e pagesave me statusin e dërguar.
 |
Përmbledhja e rastit
Personi përgjegjës dëshiron të dërgojë të gjitha porositë e pagesave që kanë një datë skadimi më të vjetër se 1 Korriku 2022 dhe janë në fushën "në pagesë". Mund të lexoni më shumë rreth porosive në pagesë në Porositë e pagesave në pagesë kapitull.
Personi përgjegjës dërgon porositë e zgjedhura të pagesave duke ndjekur hapat e mëposhtëm:
- Hapja e dritares së Transaksioneve
- Konfirmimi i porosive të pagesave
- Shikimi i porosive të dërguara të pagesave
|
1. Hapja e dritares së Transaksioneve
Personi përgjegjës dëshiron të dërgojë porositë e zgjedhura të pagesave nga Në pagesë tabela.
Për këtë qëllim, ata zgjedhin Financat modulin nga menuja dhe hapin Transaksionet nënmodulin.
Një dritare hapet automatikisht në tabin "Në proces", por personi përgjegjës kalon në Në pagesë tabelën.
2. Konfirmimi i porosive të pagesave
Mund të lexoni më shumë rreth procesit të kalimit të porosive të pagesave nga Në proces në Në pagesë në Porositë e pagesave në pagesë kapitull.
Ata zgjedhin të gjitha tre porositë e pagesave dhe klikojnë në Konfirmo porosinë e pagesës butonin.

Një dritare paralajmëruese shfaqet me informacion rreth porosive të lëvizura të pagesave.

Ata vazhdojnë duke klikuar në Konfirmimi butonin.
3. Shikimi i porosive të dërguara të pagesave
Duke ndjekur këta hapa, porositë e pagesave dërgohen në tabin - Dërguar.

Porositë e pagesave tani janë etiketuar si Dërguar.
 |
KËSHILLË
Në rast se personi përgjegjës dëshiron të kthejë një porosi të dërguar të pagesës në gjendjen e saj të mëparshme ose në tabin "Në pagesë", ata klikojnë në Kthehu në pagesë butonin.
|