Transferimi i eWorkflow përmes Shërbimit Web PANTHEON në PANTHEON Web Light

Ashtu si për PANTHEON, eWorkflows të paracaktuara që e lehtësojnë kryerjen e detyrave të ndryshme janë të disponueshme për përdorim në PANTHEON Web Light përmes Shërbimit Web. Megjithatë, para se të përdorni eWorkflows, ju nevojitet t'i shkarkoni ato në PANTHEON Web Light.
 |
KËSHILLË
Për më shumë informacion mbi eWorkflows dhe katalogun e eWorkflows të paracaktuara që janë të disponueshme për shkarkim nga Shërbimi Web, shihni kapitullin eWorkflows të paracaktuara.
|
Ky kapitull përshkruan se si të transferoni eWorkflows në PANTHEON Web Light duke përdorur Shërbimin Web.
Personi përgjegjës dëshiron të shkarkojë eWorkflow Dërgo kërkesat për mungesa, detyrime pune etj. në PANTHEON Web Light duke përdorur Shërbimin Web.
Për këtë qëllim, personi përgjegjës hap modulin e Parametrave

. Në shiritin e veglave, personi përgjegjës klikoni Importo eWorkflows
butonin. Finestra Importo eWorkflows
hapet, ku personi përgjegjës mund të zgjedhë eWorkflows që do të importohen në PANTHEON Web Light. 2.
Shkarkimi i eWorkflows nga serveri Në fushat e titullit të formularit, personi përgjegjës vendos kriteret për kërkimin dhe shkarkimin e eWorkflows duke përdorurShërbimin Web
. Në këtë rast, personi përgjegjës zgjedh Opsionin Shto/Redakto në lajmin e importit
, që do të thotë se eWorkflows që nuk ekzistojnë ende do të shtohen në PANTHEON Web Light, ndërsa ato ekzistuese do të zëvendësohen. Në fushën Për vendin
, personi përgjegjës lë lokalizimin e paracaktuar: BE. Pasi kriteret të jenë zgjedhur, personi përgjegjës klikoni Shkarko nga serveri

butonin.

Klikimi i butonit shkarkon të gjitha eWorkflows të paracaktuara në tabelë, siç tregohet në imazhin më poshtë.
Personi përgjegjës zgjedh eWorkflow që do të importohet në PANTHEON Web Light. 3.
Transferimi i eWorkflows në regjistër Personi përgjegjës kërkon eWorkflow të dëshiruar Dokumenti Konfirmo ose Refuzo në listë dhe lë kutinë e kontrollit përkatëse të kontrolluar. Për të gjitha eWorkflows e tjera, personi përgjegjës heq kontrollin nga Po/Jo kutitë e kontrollit.

Më pas, personi përgjegjës klikoni Transfero në regjistër butonin.
Finestra mbyllet automatikisht dhe eWorkflow e shkarkuar është gati për përdorim.